Önce yarışmacıları beraber yediler şimdi ayrı ayrı yiyorlar hocam |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2919. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: rider30Ayşe'ye oy yağdığına şahidim dün sosyal medyada sms yağdı. Elenmişse taraftarları kafayı yer
tv8 i silerler(!)
-
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ
BİZ DORA DAYICIYIZ
-
Aleyna-Ayşe ikilisi bu aile olaylarıyla Nisa seviyesine geldiler iticilikte ulan biz hem başarılı hem de karakteri güzel genç gönüllü kız izleyemeyecek miyiz ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada nisa berkan baris potasindan sonra son yillarin en guclu potasi bu pota benim dusunceme gore
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
BİZİ ANCAK BU FİNAL PAKLAR
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Dora dayımın, Ayşe’nin elinden tutup destek vermesini unutmak istiyorum.
-
Dora da ne kadar ballı adam kimse konseyde ismini söylemiyor. Yarışmanın sonu geldi arabayı aldı hala yarışıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: rider30Dora da ne kadar ballı adam kimse konseyde ismini söylemiyor. Yarışmanın sonu geldi arabayı aldı hala yarışıyor.
Dayım gönlünün ekmeğini yiyor hocam
Harikasınız hocam.
YÜRÜYORUZ ADIM ADIM
HER AKBİLDE SENİN ADIN
ŞAMPİYONLUK İNAN ÇOK YAKIN
HAYDİ BASTIR DORA DAYIM
KUPALAR GELECEK YİNE
DAYIM UÇACAK GÖKLERE
AKBİLLER ATILACAK GÖKYÜZÜNE
ŞAMPİYON OLDUĞUN GECE
-
Batuhan genel olarak gergin ve sinirli bir tip. Konuşurken dahi sinirlendiği zamanlarda kendini güçlükle kontrol ettiğini söyleyebilirim. Karşıdan bakınca itici duruyor. Sempatik değil. Negatif bir elektriği var. Rahat bir karakter değil. Şu halde Kıbrıs'a bile gitse bence işi zor.
Belki survivorı kaybettin ama 83 milyonun kalbini kazandın. Yolun açık olsun Batuhan Başkan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maçuka -- 14 Haziran 2021; 0:9:55 >
DORA DAYI MÜLKÜN TEMELİDİR
-
SAMİMİYETSİZ..quote:
Orijinalden alıntı: Metz
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: rider30Dora da ne kadar ballı adam kimse konseyde ismini söylemiyor. Yarışmanın sonu geldi arabayı aldı hala yarışıyor.
Adamı ciddiye alan yok ki hocam, çantada keklik olduğunu bildiklerinden Kıbrıs'a bırakıyorlar onu.
quote:
Orijinalden alıntı: Metz
Alıntıları GösterDORA DADI
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Batuhan elendi diyenler neye göre diyor belki de Kaleyna elendi. Ama yarınki ödül oyunu falan diye anlatınca Acun Batuhan'ı gözden çıkarmış olabilir yoksa karşılıklı nasıl oynayacaklar bir tarafta kadın var diğer tarafta yok?
-
ZAFER İNANANLARINDIR
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X