Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2821. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (6 Mobil) - 4 Masaüstü6 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.617.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28192820282128222823
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
  • Dün acun sadece smsten milyonlarca lira kazandı.Twitterda ss ler dolaşıyor.Binlerce liralık sms atan manyaklar var.Tamam bende izliyorum hiç kaçırmıyorum yarışmayı ama bu derece sms atılmasını anlayamıyorum.Hadi 1-2 tane attın da maaşı sms e yatırmak da nedir ?Sanki aleynak-ayşe finale gidince veya kazanınca aldığı paradan fanlara pay verecek.Yarışmacılar instagram reklamları ile bile kazanmaya devam edecek yarışma bitince ama fanların eline hiç bir şey geçmeyecek.Neyin fanatikliği bu ?Allah akıl fikir versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

Dün acun sadece smsten milyonlarca lira kazandı.Twitterda ss ler dolaşıyor.Binlerce liralık sms atan manyaklar var.Tamam bende izliyorum hiç kaçırmıyorum yarışmayı ama bu derece sms atılmasını anlayamıyorum.Hadi 1-2 tane attın da maaşı sms e yatırmak da nedir ?Sanki aleynak-ayşe finale gidince veya kazanınca aldığı paradan fanlara pay verecek.Yarışmacılar instagram reklamları ile bile kazanmaya devam edecek yarışma bitince ama fanların eline hiç bir şey geçmeyecek.Neyin fanatikliği bu ?Allah akıl fikir versin.

Hayır bir de o smsleri yanacak sanki şampiyon olacak isimlermiş gibi sms atıyorlar çok garip

• quote:

Orijinalden alıntı: babus0606

ismail yerine dopi ayşe dora dayı wakandayımı destekleyemin bende seni anlamıyorum. 

Poyraz var bir kere mağduru oynamadı bir kere küfür hakaret etmedi İsmail'den çok daha iyi performansa sahip

• quote:

Dün acun sadece smsten milyonlarca lira kazandı.Twitterda ss ler dolaşıyor.Binlerce liralık sms atan manyaklar var.Tamam bende izliyorum hiç kaçırmıyorum yarışmayı ama bu derece sms atılmasını anlayamıyorum.Hadi 1-2 tane attın da maaşı sms e yatırmak da nedir ?Sanki aleynak-ayşe finale gidince veya kazanınca aldığı paradan fanlara pay verecek.Yarışmacılar instagram reklamları ile bile kazanmaya devam edecek yarışma bitince ama fanların eline hiç bir şey geçmeyecek.Neyin fanatikliği bu ?Allah akıl fikir versin.

Dayıma Ç'yi elediğimiz gece böbreğimi satıp onun parasıyla sms attım hocam kötü mü yapmışım yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Poyraz var bir kere mağduru oynamadı bir kere küfür hakaret etmedi İsmail'den çok daha iyi performansa sahip

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: T0RNAD0

Uğurtan halkayıda yapamıyor.  

Uğurtan sadece anlat bakalimda sayı alınca sorun yok.

İsmail halkada iyi olunca despacito

Hocam var işte 1 tane toxic genco, her bir şeye bahanesi var yazıp yazıp yazıp duruyor. Cevabını veremeyeceği şeyler yazınca inciniyor :) Kendini değerli hissetsin diye bloklmadım bile  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Alıntıları Göster
    +saygı perisi saygısu poyraz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeye kurgu kurgu kurgu diye cevap verdiğini sanmaktan iyidir :) Biraz argüman üretmeyi öğren

Anladı o kişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 8 Haziran 2021; 15:27:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

+saygı perisi saygısu poyraz.

Alıntıları Göster

ciddiye alma şunu, 7/24 kafayı kırmızı takım ile bozmuş 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  allah akıl fikir versin

• quote:

allah akıl fikir versin. sms parası = Şeyma'ya uçak,gezme nafakası. hayatta sms atmam attırmam

ayın sonunu zor buluyoruz, evde çoluk çocuk. Alinda'ya göre 7 yaşındayım. keşke 7 yaşında olsaydım 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Yarışma bitmiş acun hLa iletişim oyunu oynatıyor. Ben yarışmacı olsam kendimi 1 gram kasmam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Acun futbol takımını satıp Aleyna'ya sms atmış  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Hayır bir de o smsleri yanacak sanki şampiyon olacak isimlermiş gibi sms atıyorlar çok garip

Alıntıları Göster

kahin olmaya gerek yok stevenın eleneceği o kadar bariz ki fan olsaydım bile sms atmazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: tuğs@n

ciddiye alma şunu, 7/24 kafayı kırmızı takım ile bozmuş  allah akıl fikir versin

Alıntıları Göster

Harbiden 4-5 kişi malum kamil için pm attı bana acaip yoruyor, muhatap olmayın hocam diye. Yalnız değilmişim. Adam Forumu esir etmiş :) Bu kadarla geçmiş olsun.

• Canım benim seni oyarım .... hadi ya st gitmiş . onun yollunu sk ...

• kimsin sen kluglar nesin sen

• Batuhan olayı anlamış 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Erdi Başkan için evi ipotek ettirmiştim, haciz geldi.

Pişman değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Batuhan olayı anlamış  

• 
Sayfa: önceki 28192820282128222823
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.