Dün acun sadece smsten milyonlarca lira kazandı.Twitterda ss ler dolaşıyor.Binlerce liralık sms atan manyaklar var.Tamam bende izliyorum hiç kaçırmıyorum yarışmayı ama bu derece sms atılmasını anlayamıyorum.Hadi 1-2 tane attın da maaşı sms e yatırmak da nedir ?Sanki aleynak-ayşe finale gidince veya kazanınca aldığı paradan fanlara pay verecek.Yarışmacılar instagram reklamları ile bile kazanmaya devam edecek yarışma bitince ama fanların eline hiç bir şey geçmeyecek.Neyin fanatikliği bu ?Allah akıl fikir versin. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2821. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498Dün acun sadece smsten milyonlarca lira kazandı.Twitterda ss ler dolaşıyor.Binlerce liralık sms atan manyaklar var.Tamam bende izliyorum hiç kaçırmıyorum yarışmayı ama bu derece sms atılmasını anlayamıyorum.Hadi 1-2 tane attın da maaşı sms e yatırmak da nedir ?Sanki aleynak-ayşe finale gidince veya kazanınca aldığı paradan fanlara pay verecek.Yarışmacılar instagram reklamları ile bile kazanmaya devam edecek yarışma bitince ama fanların eline hiç bir şey geçmeyecek.Neyin fanatikliği bu ?Allah akıl fikir versin.
Hayır bir de o smsleri yanacak sanki şampiyon olacak isimlermiş gibi sms atıyorlar çok garip
-
quote:
Orijinalden alıntı: babus0606ismail yerine dopi ayşe dora dayı wakandayımı destekleyemin bende seni anlamıyorum.
Poyraz var bir kere mağduru oynamadı bir kere küfür hakaret etmedi İsmail'den çok daha iyi performansa sahip
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498Dün acun sadece smsten milyonlarca lira kazandı.Twitterda ss ler dolaşıyor.Binlerce liralık sms atan manyaklar var.Tamam bende izliyorum hiç kaçırmıyorum yarışmayı ama bu derece sms atılmasını anlayamıyorum.Hadi 1-2 tane attın da maaşı sms e yatırmak da nedir ?Sanki aleynak-ayşe finale gidince veya kazanınca aldığı paradan fanlara pay verecek.Yarışmacılar instagram reklamları ile bile kazanmaya devam edecek yarışma bitince ama fanların eline hiç bir şey geçmeyecek.Neyin fanatikliği bu ?Allah akıl fikir versin.
Dayıma Ç'yi elediğimiz gece böbreğimi satıp onun parasıyla sms attım hocam kötü mü yapmışım yoksa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Uğurtan halkayıda yapamıyor.
Uğurtan sadece anlat bakalimda sayı alınca sorun yok.
İsmail halkada iyi olunca despacito
Hocam var işte 1 tane toxic genco, her bir şeye bahanesi var yazıp yazıp yazıp duruyor. Cevabını veremeyeceği şeyler yazınca inciniyor :) Kendini değerli hissetsin diye bloklmadım bile
-
+saygı perisi saygısu poyraz.quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Poyraz var bir kere mağduru oynamadı bir kere küfür hakaret etmedi İsmail'den çok daha iyi performansa sahip
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her şeye kurgu kurgu kurgu diye cevap verdiğini sanmaktan iyidir :) Biraz argüman üretmeyi öğren
Anladı o kişi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 8 Haziran 2021; 15:27:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
+saygı perisi saygısu poyraz.
Alıntıları Gösterciddiye alma şunu, 7/24 kafayı kırmızı takım ile bozmuş
allah akıl fikir versin
quote:
allah akıl fikir versin. sms parası = Şeyma'ya uçak,gezme nafakası. hayatta sms atmam attırmam
ayın sonunu zor buluyoruz, evde çoluk çocuk. Alinda'ya göre 7 yaşındayım. keşke 7 yaşında olsaydım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yarışma bitmiş acun hLa iletişim oyunu oynatıyor. Ben yarışmacı olsam kendimi 1 gram kasmam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Acun futbol takımını satıp Aleyna'ya sms atmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Hayır bir de o smsleri yanacak sanki şampiyon olacak isimlermiş gibi sms atıyorlar çok garip
Alıntıları Gösterkahin olmaya gerek yok stevenın eleneceği o kadar bariz ki fan olsaydım bile sms atmazdım
-
quote:
Orijinalden alıntı: tuğs@nciddiye alma şunu, 7/24 kafayı kırmızı takım ile bozmuş
allah akıl fikir versin
Alıntıları GösterHarbiden 4-5 kişi malum kamil için pm attı bana acaip yoruyor, muhatap olmayın hocam diye. Yalnız değilmişim. Adam Forumu esir etmiş :) Bu kadarla geçmiş olsun.
-
Canım benim seni oyarım .... hadi ya st gitmiş . onun yollunu sk ...
-
kimsin sen kluglar nesin sen
-
Batuhan olayı anlamış
-
quote:
Erdi Başkan için evi ipotek ettirmiştim, haciz geldi.
Pişman değilim
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Batuhan olayı anlamış
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X