< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2767. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: action16
Bu mesaj silindi.beni de şikayet ediyorlar. oysa bilmiyorlar ki Gaddar ile uğraşılmaz
edit: yazdığın postu şikayet etmişler şimdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaddar Kerim -- 6 Haziran 2021; 18:3:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gaddar Kerimbeni de şikayet ediyorlar. oysa bilmiyorlar ki Gaddar ile uğraşılmaz
edit: yazdığın postu şikayet etmişler şimdi
Alıntıları GösterNereleriyle izliyorlar baya merak içindeyim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82YEĞEN olmak bunu gerektirir...
DORA DAYIM ne güzel de tedrisattan geçirmiş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes Turc
Şu çöp yarışma için amma tartışmışsınızArabulucu skillerinizi gösterme zamanı geldi hocam
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoArabulucu skillerinizi gösterme zamanı geldi hocam
Alıntıları GösterGeç kaldık hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akşam bölüm fragmanına aile konuşmaları ek yapılmış, Ayşe'nin ailesi söylemedik diyor, Aleynanın annesi kardeşinin ne...... lığı kaldı vs diye yazılanları doğruluyor.
Niyeyse burada Ayşe'nin ailesi yalan söylüyor gibime geliyor, doğruysa umarım diğer aileler ya da çalışanlardan bunun doğru olduğunu teyit eden çıkar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 6 Haziran 2021; 19:16:58 >
...'da yaratık demişse o tweet fake tweet değil mi. annesi nasıl hala gerçekten ayşe'nin ablası olduğuna inanabiliyor?
-
Survivor bitti elen gel Poyraz üç hafta yorulma mağdurlar şampiyonluk için kendi arasında savaşsın gelirken dayımı da getir
Hadi Aleyna çekil yarışmadan DAYIM ın şampiyonluğuna 6 kişi kalır
-
Aleyna K çekilse de çekilmese de efsanedir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Steven nasıl dile getirmedi abi link attırmayın bana.quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Bu Kaleyna sms için ekran başında baba mevzusunu açıp ordan bile prim kasmış bir tip(anne-babasının boşanmasını)
Orada Steven annesini babasını kaybetmiş bir kere bile bunu gündeme getirip mağdur olmadı üstüne Acun herkesin ailesinin fotoğrafını gönderip buna yengesini gönderdiğinde bile ses çıkarmadı orada ağlayıp sızlasa oy kassa hiç kimse laf edemezdi.
Ama bu Kaleyna öyle değil.En ufak şeyden mağduriyet kovalar.İnsanları kullanılacak bir basamak olarak görür.(Yunus Emre ye yaptıkları rezaletti)Bu beğenmediği Ayşe'yle çıkarı için beraber hareket bile etti uzun zaman.Ayşe bastı buna tekmeyi yoksa Ayşe nin her hareketine göz yummaya devam edecekti.
Ayrıca bu Kaleyna denen arkadaş hakaret etmeyi de iyi bilir.Dora ya aile terbiyesinden,karakterine,kanından,boşluğuna demediği laf kalmadı galiba bu arkadaş için sadece kendi ailesi kutsal.
Son olarakta;
Kaleyna nın kardeşi bir melektir, dünyanın en masum insanıdır Allah şifa versin inşallah düzelir.Acun o kıza yardım etmezse adam değildir.Ancak konumuz Survivor,Kaleyna nın kardeşi olması Kaleyna yı haklı yapmaz.
Kaleyna nın annesi gereksiz toplara girmiş twitterda onu da anlamaya çalışıyorum sinirleri yıpranmıştır vs ama sinirini tutacak bazı şeyleri göze alarak yolladı olur o kadar, Dora nın annesi ağır yorumlardan hastaneye kaldırıldı tek laf etmedi kadın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Steven nasıl dile getirmedi abi link attırmayın bana.
Alıntıları GösterDile getirmek farklı bunu 3 5 defa alakasız yerlerde söyleyip mağduriyet kasmak farklı keşke anlayabilsen
Aleyna K gereksiz yere kardeşinden, kardeşinin durumundan bahsetmedi, bahsettiyse de ben görmedim.quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Dile getirmek farklı bunu 3 5 defa alakasız yerlerde söyleyip mağduriyet kasmak farklı keşke anlayabilsen
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan Poyraz'ı finalde yenebilecek tek kişi DAYIM
-
quote:
Aleyna K gereksiz yere kardeşinden, kardeşinin durumundan bahsetmedi, bahsettiyse de ben görmedim.
Alıntıları GösterGörsen bile anlamıyorsun zaten
-
Vay be aleyna ya efsane diyen de gördük burada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Aleyna K gereksiz yere kardeşinden, kardeşinin durumundan bahsetmedi, bahsettiyse de ben görmedim.
Alıntıları GösterŞunları spontane mi anlattı yoksa sms kasmak için mi? Bunun cevabını alayım yeter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 6 Haziran 2021; 19:44:24 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Şunları spontane mi anlattı yoksa sms kasmak için mi? Bunun cevabını alayım yeter.
Alıntıları GösterUzağa gitmeye gerek bile yok hocam daha bugünün tanıtımında olay annesiyle ilgiliyken annem cansuya bakıyor diye alakasız bir yere bağlıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X