Poyraz kırmızıları sıra dayağına çekiyor |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2745. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Ayşe bir sussa da şunları mağdur konumuna düşürmese, odun gibi davranıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Son iki belli Batu vs Poyraz kim şampiyon olur bilemem.poyraz, berkay, aleyna k. son 3.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 5 Haziran 2021; 22:50:49 > -
-
Bugün anlaşıldıki; kezo kesinlikle son 4 te değil. Hatta böyle giderse çakma kolpa dayıdan önce gider. İticilikte çığır açtı.
-
Poyraz'a şampiyonluk kupasını verin gidelim bi 5-0 daha yapmış Batuhan bu performansla şampiyonluğu unutsun İsmail de zaten 0. Belki Berkay doklarda 1-2 tane sürpriz yaparsa kendini finale atar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Poyraz'a şampiyonluk kupasını verin gidelim bi 5-0 daha yapmış Batuhan bu performansla şampiyonluğu unutsun İsmail de zaten 0. Belki Berkay doklarda 1-2 tane sürpriz yaparsa kendini finale atar.
aslında bugün iyiydi. poyraz'a karşı psikolojik kötü oynuyor.
-
Hocam o arkadaş sabahta berkay aldı diyordu bireyseli. Pekte şey etmeyin.
-
Kupamız neden bugün verilmedi
-
Batualfa şampiyon ağlamaa.quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Kupamız neden bugün verilmedi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: franz392
Ayşe bir sussa da şunları mağdur konumuna düşürmese, odun gibi davranıyorBunun için elensin istiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasooHocam o arkadaş sabahta berkay aldı diyordu bireyseli. Pekte şey etmeyin.
Ben bilgi vermedim gelen bilgiye cevap verdim
Ve hala arkasındayım bu hafta DAYIM potaya girsin diye kırmızılardan birine 1 tane dokunulmazlık verecekler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 5 Haziran 2021; 23:0:15 > -
Noldu ya Batuhan dokunulmazlik alacak ona göre parkur koymuşlar falan
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0
Noldu ya Batuhan dokunulmazlik alacak ona göre parkur koymuşlar falanona göre parkur ve atış koydular da o beceremiyor
-
Batuhan resmen Poyrazın garanti sayısı. Balaban da aşırı düşüş var sıkılmış gitmek istiyor gibi ruhsuz yani kıza bile sayı verdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu arada Batuhan'a uygun parkur koyulmuş. Onu da geçtim ilk turda neden yine mavi takım kırmızı takım karışık oynadı asıl kurguyu arıyorsanız karşılıklı oynamalarına bakın tam da burda kurgu var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Bu arada Batuhan'a uygun parkur koyulmuş. Onu da geçtim ilk turda neden yine mavi takım kırmızı takım karışık oynadı asıl kurguyu arıyorsanız karşılıklı oynamalarına bakın tam da burda kurgu var.
Hocam ne kurguymuş allasen yakında nefes almaları da kurgu diyeceksin .
Batuhana yapılan torpiller bile işleyemiyor artık Poyraz garanti sayısı yaptı
-
Batuhan en hızlı yarışmacıya atış yaptırmadı.
-
İtici şişko, Aleyna hasetinden patlayacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X