< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2742. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Bu arada Acun'un geçen sene kafasında Barış Cemal finali olduğu için Sercan'ın o performansına yazık oldu üzüldüm laflarını ciddiye alamıyorum adam öyle samimiyetsiz ki yaptığı hiçbir işte güven vermiyor.
O saçma sistemle Elif olsun Sercan olsun smsi zayıf olan isimlerin eleneceği öyle belliydi ki 5 dok alıyorsun ama yine de adaysın Acuna hadi ordan demek istiyorum üstelik bu isim Sercan adada yalnız kalan isimdi takımı elendiği için. Zaten yolunu açan Acun neden Sercan'a üzülsün ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 5 Haziran 2021; 19:10:16 > -
-
Bence poyraz kazanır bugün mağdurlardan birini potaya sokar
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tuğs@n
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.hemdem poyraz diyor -
Anne dayı mı istedi acaba
-
yani survivor bitmişken böyle bir şey istenmesinin sebebini anlamadım
-
KURGU
-
-
-
-
Arkadaşlar mağdurhan ı eleştirirken dikkat edin ailesi ss alıp dava açıcakmış eleştirenleri
Mağdurhan kadar potadan korkan birisi gelmemiştir şu survivor a
şu 2 dok olayı da çok mantıklı değil tek bir dok kazanan o hafta dokunulmaz olmalı şu anki oyunun adı dokunulmazlık değil isim söyleme oyunu
-
Umarım Aleyna ya da Ayşe şampiyon olur .Artık bir kadının şampiyon olması gerekiyor. Geçen sene dörtlü koltukta bile bir tane kadın yoktu. Şaka gibi.
-
Aleyna dokunulmazlık alıp, Ayşe’yi potaya soksa ve o potada Ayşe elense var ya ne efsane olur.
-
-
iki pehlivan yarışıyor bakalım hangisi kazanacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X