Çakma dayı Doriş e tek attılar |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2730. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Alinda 98 sessiz, Blackeagle ağlıyor, Metz derin düşüncelere dalmış, Yunus Emrebaskan ölü taklidi yapmakta...
-
-
Bu malşe geçen oyunu da kazanamazdı da net kurgu devreye girdi oyunu uzatmak için
-
rezil oldun ayşe rezil
-
YİNE MAVİCİLERİ TOKATLADIK!
-
Aleyna mahvetti Ayşe’yi,tek oyunda istatistik kastı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedWickleBu malşe geçen oyunu da kazanamazdı da net kurgu devreye girdi oyunu uzatmak için
Reklama girsin diye oyun verdiler Ayşe'ye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır o değil acun medya izleyiciyi kendi gibi salak sanıyor.
-
İsmail o gıt aklıyla dora yı yenmesi imkansız Batuhan da öyle kurgu olduğu çok belli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aleyna son oyunu sallanarak bile bile verdi.
-
-
-
Şu oyunda İsmail ile Dora tekrar karşılaşsa ve İsmail Dora’yı bir kez daha yense keşke dediğim yarışma.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gerrard1903
İsmail o gıt aklıyla dora yı yenmesi imkansız Batuhan da öyle kurgu olduğu çok belliGERARD1903 ANLIK...
-
Ben doracı değilim bu arada çağrıdan sonra kimseyi desteklemiyorum :)quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIGERARD1903 ANLIK...
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ama Doriş kolejli dimi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gerrard1903
İsmail o gıt aklıyla dora yı yenmesi imkansız Batuhan da öyle kurgu olduğu çok belliÇok kazık bir hafıza oyunu değildi hocam, taktiğini çözdükten sonra herkes yapabilir. Ben de Dora dayı gibi aklımda her emojiye bir harf atayıp öyle ezberlemeye çalışırdım.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X