🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2714. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
-
Dayım Yunanlara korkmayın ben sizi korurum diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben inanmıyorum ödülden birinin faydalanıp diğerinin faydalanmamasına
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Acun zeki bir adam olsa şu kurguyu yapacağına Yunan Türk takımlarını eşit kurup gerçek mücadeleyle oyunu noktalardı. Seyirci hiç anlamadı zaten yabancı kızın ilk 5 atışta bir tane sembol devirememesini
-
Ben bu kadar antipatik bi survivor senesi hatırlamıyorum
Dondurmacı senesi bile daha iyiydi
Tam reklam saatine ayarlı bu kadar 9-9 tesadüf olamaz, Survivor'ın izlenecek bir yanı kalmadı artık.
-
-
Ayşe anlamış gibi no problem diyor hahshshshhsshhs
Poyraz da başlarım rtük e diyerek soyunmuş ama bayrağa çıkarken zorla giydirmişler t shirtü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 2 Haziran 2021; 21:47:43 >
Poyraz'ın parladığı bir gün daha. İsmail ve Batuhan kara kara düşünüyordur
-
Ayşe yarışmaya bağcılar kontenjanından katıldı sanırım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2
Ben bu kadar antipatik bi survivor senesi hatırlamıyorum
Dondurmacı senesi bile daha iyiydiBarış, Cemal, Yasin, Nisa dörtlüsünden daha itici bir oluşum bu yarışmanın tarihinde yok, Yunus Emre'nin trollüklerine rağmen izlerken acı çektiğimiz bir sezondu. Oyuncaklar, boyama kitapları, sütlaçlar, instagram muhabbetleri ve garip partiler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 2 Haziran 2021; 22:12:49 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 2 Haziran 2021; 21:53:41 >
-
Acun: Yunanların en iyisi Sakis’i yenmeniz lazım
Poyraz: O iş bende
Dedi ve dediğini yaptı
-
-
Marialenayı abartıyorlardı kız Ayşe'yle başabaş geldi. Geçen hafta torpilliler için tünel parkuru koyarak zaten amacına ulaştı Acun.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X