Reyting olmamasının sebebi zaten kendi saçma kurguları ve konseye müdahil olması değil mi? Ben şuna eminim ki Yunan sunucu artık kimse Acun gibi taraflı olarak devamlı konu açmıyordur. Yok 3 y muhabbeti yok sen onu niye küçümsedin, yok seni haksız bulmuyorum vs vs vs. Yarışmanın doğal akışını bozdu. Ayrıca Yunan Survivorında da acaba bu kadar çok 9-9 oluyor mudur onu da bilmiyorum bir ara bakmak lazım. Takım eşitleme olayı yoktur orda emin olduğum konu ise bu. Bizde sırf bir takımın fanlarının lincinden korktuğu için dengeli oyun kazandırıyor. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2656. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanYunan edisyonunda kazanan takım NBA maçına gidecek, Milwaukee Bucks-Miami Heat maçına.
Bizde de Haribo, Exxen, makarna.
Ne kadar reyting o kadar ödül bu işin matematiği bu Yunanistan'da rekor kırıyor, Türkiye'de sürünüyor program haliyle sponsor,reklam alamıyor hatta bazen sponsorsuz ödül veriyor suat ustaya yemek yaptırıyor. Reytinglerin iyi oldğ. zamanlar büyük ödüller de iyiydi, izlemiyosanız razı olcaksınız diyor acun kısaca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-Evet izleyiciler ne istiyor?
+ Abi seyirci ada hayatı, erkeklerde tişört yasağının kalkması, entrika ve güzel ödüller, ve kaslı tipler yerine halktan kişiler görmek istiyor.
-Salla ada hayatını böyle daha kolay, aileler izleyemiyor tamam mı tişört yasağı devam edicek, entrikada oyun içi kavgalar yeter, napcaksın güzel ödülleri boşa masraf onun yerine sponsorlu oyunları artıralım haftada 6 gün 3 saat boyunca koşsunlar, olmaz ben kaslı yakışıklı erkekleri güzel kızları getirtcem survivoru exatlona çevirdim zaten xd.
+Abi ama reytingler?
-Rakibimiz yok mecbur izlicekler, arada oynat bakalım ve benimle iddiaya girmeli oyunlar oynarız yeter xd.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 30 Mayıs 2021; 17:11:19 > -
Bravo hocam gerçek bir dayıseversiniz.
-
dayımda dayım
quote:
Orijinalden alıntı: qxpeace
dayımda dayım -
Gülmekten öleceğim şimdiquote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III-Evet izleyiciler ne istiyor?
+ Abi seyirci ada hayatı, erkeklerde tişört yasağının kalkması, entrika ve güzel ödüller, ve kaslı tipler yerine halktan kişiler görmek istiyor.
-Salla ada hayatını böyle daha kolay, aileler izleyemiyor tamam mı tişört yasağı devam edicek, entrikada oyun içi kavgalar yeter, napcaksın güzel ödülleri boşa masraf onun yerine sponsorlu oyunları artıralım haftada 6 gün 3 saat boyunca koşsunlar, olmaz ben kaslı yakışıklı erkekleri güzel kızları getirtcem survivoru exatlona çevirdim zaten xd.
+Abi ama reytingler?
-Rakibimiz yok mecbur izlicekler, arada oynat bakalım ve benimle iddiaya girmeli oyunlar oynarız yeter xd.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III-Evet izleyiciler ne istiyor?
+Abi ama reytingler?
Erkeklerde tişört yasağının kalkmasını neden istiyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5A1BF912DErkeklerde tişört yasağının kalkmasını neden istiyorsun
Alıntıları GösterKardeş gay değilim göz kırpma bana.
-
Hayır bir de zevksiz.. Madem kaslı tipler gelmiyor niye tişört yasağını istemiyorsun.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5A1BF912DErkeklerde tişört yasağının kalkmasını neden istiyorsun
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
quote:
Alıntıları Gösteryarışmanın doğallığı bozuluyor
-
-
akşama maviler kazansa ne yazar bize ne
her türlü senaryo işimize geliyor
a) Çakma Dayı elendi: kurtulmuş oluruz,işimize bakarız
b) Çakma Dayı elenmedi: Bireysele geçilecek, geçen gün 5-0 kaybettiği maç gibi, her maç patatese bağlayacak, neşemiz artacak
-
-
Gelinen nokta bizi son derece üzdü hocam @EthanCarter III
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 30 Mayıs 2021; 18:7:54 > -
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X