![]() |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2620. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Eskiden daha çok paragraf eklerdim hocam. Geçen gün gördünüz siz de. Karınca duası gibi yazmışım.
Yaşlandık artık.
Ayrıca sen de makarnayı kes git telefon al. Allah Allah ya.< Bu ileti iOS uygulamasından atılmadı>
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82122DA82 -- 26 Mayıs 2021; 21:11:6 >
-
Neden öyle gözüküyor bilmiyorum. Benim telefonum Nokiaquote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82< Bu ileti iOS uygulamasından atılmadı>
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ayşe bırak palavra yı. İçten içe ne mutlu oldun Merve nin gitmesine 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mersinaki'nin tahtı mı sallanıyor yoksa?
Halk bu Çalışkan ı şöyle konuşturuyor ya
Batuboy hala Dora diye zırlıyor olm çok konuşma dayım seni de eler
Nobody:
Aleyna: ha bu akan dereler denize mu dolacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şimdi de Kaleyna dayımın üstün zekasından ve derin stratejisinden bahsediyor
Tamam Kaleyna dayıma aşıksın anladık
Kaleyna dayımın sms gücünün farkında..... Ve hala Dora diyor......
Birazdan ha bu akan dere diyecek
Kırmızılar:
DORA DORA DORA DORA
Hoşgeldin mersinaki.
Final ikilisi Poyraz vs İsmail/Batuhan'dan başka olamaz. Ayşe veya Aleyna en fazla 4. olur bence. 2 tarafa da destek gelecektir ama sosyal medyada bir taraf kendi adayının şampiyonluğunu isterken diğer taraf o olmasın da bizimki olmasa da olur kafasında, bu da acizlik bayağı. Ama biri yarı finalde elenince göreceğim o isbatçıları
Ben Cemal'i sevmem ama sadece oy toplamayla olacak şey degildi o, bir şekilde halkın sevdiği bir profil oluşturdu. Tabi dediğim gibi antisi de azdı. Bu seneki adaylarda antisi olmayan yok ama halkta en çok karşılık gören Poyraz oldu. Mavi takımı kötü göstermeye çalışan pis algılar bunu değiştiremez.
Dayım oyun alanına çok güzel ıslık çalarak gidiyor
Yeter be mağdur kız mağdur olma artık çaleyna
Oh be dünya varmış boşa izliyormuşuz, walla. Oturdum prison break I yeniden izliyorum. 5.bölümü bitirdim. Acunun saçma sapan kurgularını bu yıl bıraktım boşa sinirlerinizi zıplatmayın. Acun çalsın acun oynasın benden reyting alamaz artık.
ulan ne b.ktan bölüm. Dorasu'ya bile sarılmaz bu akşam ben gidiyorum kalın sağlıcakla
Hoş buldumquote:
Orijinalden alıntı: franz392Hoşgeldin mersinaki.
Final ikilisi Poyraz vs İsmail/Batuhan'dan başka olamaz. Ayşe veya Aleyna en fazla 4. olur bence. 2 tarafa da destek gelecektir ama sosyal medyada bir taraf kendi adayının şampiyonluğunu isterken diğer taraf o olmasın da bizimki olmasa da olur kafasında, bu da acizlik bayağı. Ama biri yarı finalde elenince göreceğim o isbatçıları
Ben Cemal'i sevmem ama sadece oy toplamayla olacak şey degildi o, bir şekilde halkın sevdiği bir profil oluşturdu. Tabi dediğim gibi antisi de azdı. Bu seneki adaylarda antisi olmayan yok ama halkta en çok karşılık gören Poyraz oldu. Mavi takımı kötü göstermeye çalışan pis algılar bunu değiştiremez.
Her sene kadın yarışmacı şampiyon olsun algısı var ya hocam, üstüne bu sene parlatılan bir yıldız var. “Güçlü kadının” savaş hikayesi de can alıcı olduğu için Aleyna bu sene, benim gözümde final adayı. Klonundan kurtulamıyoruz o nasıl 4. olsun..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Mağdurlara inat geliyoruz, şampiyonluğa tam 1 ay kaldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aleyna Ç. günde kaç paket içiyor acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X