bebe belik |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2597. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
ayşe tam uyanık özellikle merveyi söyledi. elenirse haftaya kadın potası olmayacak. sonrada işi kılıfına uydurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: qxpeace
ayşe tam uyanık özellikle merveyi söyledi. elenirse haftaya kadın potası olmayacak. sonrada işi kılıfına uydurdu.Her yeğenin yapması gereken şeyi yaptı ve dayısını korudu...
-
quote:
ayşe tam uyanık özellikle merveyi söyledi. elenirse haftaya kadın potası olmayacak. sonrada işi kılıfına uydurdu.ayşe merveyi sevmiyor ki
-
ülkede onun gibi fesat kıskanç insan çok hocam. onlar atıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: RedWickleHADİ BATUHANI GEÇTİM EN AZINDAN ARADA BİR SEMPATİK HAREKETLERİ OLUYOR, BUNA HANGİ İNSAN OY ATAR DA 2. YAPAR SİZE SORUYORUM EY FORUM AHALİSİ
Batuhanı geçerek hayatınızın hatasını yaptınız hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Berkay gider umarımÇaleyna elenmeyi hakediyor ama bir mucize olup Berkay elenirse en çok ona gülerim
Batuhan, haftalarca 1. olan İsmail'i söylemedi, en az 2-3 hafta 1. olan Kaleyna'yı söylemedi.. Berkay hala Batuhan'ın beni söylemesine saygı duyuyorum, normal karşılıyorum diyor. La 20 haftadır belki ani tepki oylarıyla 1.oldun, başka hiç bir sms'de başarı parametren yok, hala normal karşılıyor
hocam biliyorum elim varmadı öyle yazmaya ama ayşe nefretim kabardı birden
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
SON 9 DAYIZ
HEDEF ŞAMPİYONLUK
Dayımı önce kaptanlık sistemine sonra da şampiyonluğa taşıyacağız Allah'ın izniyle
-
GİTMİYORUZ!
“Arada bir sempatik hareketleri” oluyormuş.quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Batuhanı geçerek hayatınızın hatasını yaptınız hocam
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Her yeğenin yapması gereken şeyi yaptı ve dayısını korudu...
Alıntıları Gösterorada tek gerçek cıkar ilişkisidir hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: qxpeaceorada tek gerçek cıkar ilişkisidir hocam.
Alıntıları GösterDayı yeğen arasında çıkar ilişkisi olmaz hocam...
-
quote:
ayşe tam uyanık özellikle merveyi söyledi. elenirse haftaya kadın potası olmayacak. sonrada işi kılıfına uydurdu.Bence yanlış yorumluyorsunuz hocam, Ayşe yeğenliğinin gereğini yaptı ve Dora dayısını söylememek için Merve'yi söyledi.
Ayşe Yeğen ve Dora Dayı, yıllar boyu dillere pelesenk olacak bir hikayenin kahramanları..
Ahahah Batuhan Başkan birinciliğini hazmedemeyenler olmuş.Geri döndük!!!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Berkay bu saflığıyla elenmeyi hak ediyor hocam. Aleyna Ç. nefretimi bile unutturdu.quote:
Orijinalden alıntı: beuÇaleyna elenmeyi hakediyor ama bir mucize olup Berkay elenirse en çok ona gülerim
Batuhan, haftalarca 1. olan İsmail'i söylemedi, en az 2-3 hafta 1. olan Kaleyna'yı söylemedi.. Berkay hala Batuhan'ın beni söylemesine saygı duyuyorum, normal karşılıyorum diyor. La 20 haftadır belki ani tepki oylarıyla 1.oldun, başka hiç bir sms'de başarı parametren yok, hala normal karşılıyor
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
GİTMİYORUZ!
GİTMİYORUZ !
-
quote:
Orijinalden alıntı: qxpeaceorada tek gerçek cıkar ilişkisidir hocam.
Alıntıları GösterBatuhan İsmail arasında çıkar ilişkisi olabilir ama Dayım ve yeğenleri arasında gönül ilişkisi var hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Maçuka hocamda vardır hocam.Allstara gelirse ortalığı yakıp kavuracak ikili. Biri çıldırtacak, diğeri fütursuzca küfredecek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanGİTMİYORUZ !
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X