Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.625.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Maçuka

Poyraz tikisi neden soyadını kullanıyor bilen var mı arkadaşlar?

@Alinda98 @by_nct

Bence uydurma o muhabbet. YİĞİT ismi Türkçe karakterden sms sıkıntısı olur düşüncesiyle POYRAZ olarak kullanmayı seçmiştir. Aynı şeyi DORA için düşünüyorum. İlk tanıtım fragmanında adı UĞURTAN olarak yazıyor, yarışma başlayınca DORA oldu. Hatta ikisi arasındaki çekişmenin nedenlerinden biri bile olabilir bu soyadı kullanma olayı.  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• İsmail tam bir Anadolu kurnazı, seçmelerde hep o oyunun zayıfını seçiyor. Bugün Steven geçen gün de ittirmeli oyunda Yunus Emre'yi başkasına pasladı:) Yarışmadan önce Hikmet'ten iyi taktikler almış. Gerçi Meryem de öyle kendisini fazla kasmıyor, seçmelerde de uyanık davranıp Batuhan bebesini sinirlendiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robert Nesta kullanıcısına yanıt

Yapmayın etmeyin hocam, Ayı Hikmet alfabenin bi başından bi sonundan seçip yeniyordu.

• Maçuka kullanıcısına yanıt

Aynen adamın eli bütün atışlara yatkındı  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Yeni gelen elamandan tırstılar  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  Hele Bülent nasıl kıskandı be

• Dora Dayı'nın Hüseyin Formulünden ufak bir kesit  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• En büyük sorun da yarışmacı seçimlerini Sarıyer'deki 10 metrelik küçük sahada yapması. Ordaki parkurla yaptığı seçimi Dominik'teki parkurlara uyarlamaya çalışıyor. Hem torpil hem de başarısız yarışmacılarla bir bütün oluşturuyor. Bugün katılan 4 yarışmacı da öncekilerden iyiydi. Varın düşünün Gönüllü takımının halini. Üstelik İlayda'da o taraftaydı. Ne kadar çöp toplamayı başardıysa artık. 12 kişilik kadrodan Steven ve Poyraz dışındakilerin alayı çöp.

Şu takımlar sadece Meryem Gönüllülere geçerse eşitlenir. Sergen'in gelmesiyle durum çok değişti. Üstelik Duygu da sakatlanıyor diskalifiye olursa Acun belki Meryem'i Gönüllülere gönderir. Bir de bu hafta Sancakay ya da Hanzade elenirse 3 kıza 6 kız oluyorlar. Aşırı dengesizlik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 19 Ocak 2021; 3:55:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

@Alinda98 @by_nct

Bence uydurma o muhabbet. YİĞİT ismi Türkçe karakterden sms sıkıntısı olur düşüncesiyle POYRAZ olarak kullanmayı seçmiştir. Aynı şeyi DORA için düşünüyorum. İlk tanıtım fragmanında adı UĞURTAN olarak yazıyor, yarışma başlayınca DORA oldu. Hatta ikisi arasındaki çekişmenin nedenlerinden biri bile olabilir bu soyadı kullanma olayı.  

Alıntıları Göster

Dora için ben de aynı şeyi düşünmüştüm ama Poyraz için emin değilim anlattığı olay rahatlıkla kanıtlanabilir ya da yalanlanabilir sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

Alıntıları Göster

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• 4 saat oyun 10 dakika ada hayatı

cidden mükemmel ya . Yukardan bi arkadaş yazmış ne uğraşıyorsun dominikte , tut bi spor salonu paso yarışma yap demişti . Cidden haklı yani

• Acur o kadar düşmüş ki , Twitter da bot hesaplarla yarışmacıları iyice şişirmeye başladı

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt

Çok konuşuyor  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• franz392 kullanıcısına yanıt

Issız adam hayalet adam oldu  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  napıyor belli değil

• Ben-ce B kullanıcısına yanıt

Steven'a yetişemiyorlardı ona denk biri geldi iyi oldu ünlüler rahatladı  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Batuhan'cı değilim ama dünkü bölümde performans oyununda kendi takımı adama atamıyo diye bağırdı o da dönüp baktı şimdide fragmanda ki mevzu adam haklı mağduru oynamakta. Zorla Batuhan'cı yapacaklar beni...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thor10dor

Batuhan'cı değilim ama dünkü bölümde performans oyununda kendi takımı adama atamıyo diye bağırdı o da dönüp baktı şimdide fragmanda ki mevzu adam haklı mağduru oynamakta. Zorla Batuhan'cı yapacaklar beni...

Senaryooo

• sergenin engel geçme becerisi iyi de engeller arası mesafede yavaş koşuyormuş gibi duruyor, uyuşuk geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Dora Dayı'nın Hüseyin Formulünden ufak bir kesit  

Bu küçük yaşta dizilerde oynayan tipler büyüdüklerinde sorunlu oluyorlar furki de öyleydi batuhan da sıkıntılı şimdi

•  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

Soğan kafalım Aycan Sultanı Ayı gibi özledim  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Duygu'da potansiyel var. Umarım ciddi bir şeyi yoktur.Bu kızı yedeğe bırakıp da Aleyna-İlayda-Hanzade-Sancakay'ı as kadroya almak nasıl bir yeteneksizlik,öngörüsüzlük ?

• 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.