< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2549. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
-
Dayım şov yapıyor hiçbir zamanda oyundan kaçmadı iftira atma çaleyna
-
AleynaÇ bence hiç zorlama polemik insanı değilsin.
Melis'ten sonraki en mıy mıy yarışmacı sensin.
Sıfır reality ve bir şeyler söylüyorsun ama dediğin şeyler hiç net değil, sürekli mıy mıy.
-
Sen nasıl kaldın mağduriyetle...
-
Çaleyna ve Kaleyna yine dayım üstünden prim kasmaya devam ediyor.....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AĞZINDAN DÜŞÜR O ZAMAN ADIMI
-DORA DAYI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 23 Mayıs 2021; 23:32:30 >
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
AĞZINDAN DÜŞÜR O ZAMAN ADIMI
-DORA DAYI
-
AleynaÇ güzel tespit yaptı
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerAleynaÇ bence hiç zorlama polemik insanı değilsin.
Melis'ten sonraki en mıy mıy yarışmacı sensin.
Sıfır reality ve bir şeyler söylüyorsun ama dediğin şeyler hiç net değil, sürekli mıy mıy.
melis ve aleyna ç yi karşılaştırmak da nedir
melis , aleyna k ve ayşe den çok daha iyi bir yarışmacıydı hatta belkiden merveden de iyiydi ama maalesef yarıştıklarını seyredemedik
-
Dayıma edilen hakaretlere bak.....
Ulan acur ulan acur
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerBu hafta AleynaÇ'i göndermezseniz hepinize yazıklar olsun.
Birleşme görme potansiyeli olmayan yarışmacıyı buralara kadar eleyemediniz size helal olsun.
Çaleynayla dalga geçtiler diye Çaleynayı potadan korumak istedik diyorlar ama bunun bir strateji/kışkırtma olabileceği akıllarına gelmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 23 Mayıs 2021; 23:33:14 > -
Hiç sesi çıkmayan aleynaların elenme korkusuyla konuşacakları tuttu dora dayıya sardılar. Tipik bir tutuşma örneği
-
DAYIM haklı Acun sen de boş yapma Aleyna Çalışkan kötü ve oyun erken bitmesin diye her tur geriye çekiyorsun bugün yine Merve 2. turunu oynayamadı
-
-
Umarım konuşması bir işe yarar da yüksek sms alır. Bu hafta gitmesini istemiyorum Aleyna Ç.’nın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dayım kaleynayı takmadıkça keyfe geldim ZERRE PRİM YOK ZERRREEEE HADİİİ BAŞKA KAPIYAAA
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Dayıma edilen hakaretlere bak.....
Ulan acur ulan acurBu gazı acundan aldılar...
İsmaile bu laflar edilseydi acun konseyi birbirine katmıştı
-
Hocam siz beni yanlış anladınız..
Ben performans anlamında söylemedim zaten onu, Melis ile AleynaÇ zaten karşılaştırılmaz.
Melis'te çok mıy mıy bir yarışmacıydı, konuştuğu şeyler hep saçmaydı, AleynaÇ de öyle yani.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X