yayına host attılar sen miydin dediğinde bu iş zirveyi gördü sanmıştım hocam. anlaşılan çıta zorlanıyor ![]() |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2486. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: StarbornMarketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.
Marketi biz kazanıcaz, çünkü zorundayız, çünkü başka çaremiz yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: StarbornMarketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.
Marketi almaları lazım hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bunlar da yabancı survivorlardan oyun araklıyorlar sanki kendi üst düzey yaratıcılıkları sonucu kurmuşlar gibi tanıtıyorlar parkurları
-
Parkur değişik güzel, atışta keyifli olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ayşe poyrazın geçtiği delikten gecemez diye avantaja cıkarmamışlar
Hocam 2022 oscar en iyi aktör ödülünü alır diyorum ben bu sefer siz ne düşünüyorsunuz
-
ulan aleyna birşeyide becer
quote:
Orijinalden alıntı: RedWickleHocam 2022 oscar en iyi aktör ödülünü alır diyorum ben bu sefer siz ne düşünüyorsunuz
cannes dahil bütün ödüller başkanın hocam.. başkanın filmi hazır olunca sinemaların özel olarak açılacağını düşünüyorum.. ERDİ BAŞKANI beyaz perdeden seyretmek MİLYARLARIN hakkı..
-
Ayşe de sıkışmıştı ne ara çıktı oradan
-
Buna bile Metin Kuş gönderdiler, AKUT gönderseydiniz
-
AleynaÇ kadar beceriksizi geldi mi adaya
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Evet çok net ada hayatında da açıkladılar
Bir de zaten oyun sonu seremonisinde mağdur ve zennenin yüzü gülüyordu
Alıntıları GösterYine de kesin bilgi değil ha sonra linç yemek istemiyorum
-
Survivor tarihin de Çaleyna kadar beceriksiz biri yoktur heralde :d
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
DORA DAYIM önemli tespitlerde bulunuyor.
-
Dora ne fesat adamsın yahu
Çatla Merve.
-
#İlMer
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X