< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2482. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
DAYIMA TRAMBOLİN KELİMESİ GELDİ ONU DA ZIPLAMAKTAN ANLATTI BU NASIL DENK GELİŞHocam böyle denk geliş olmaz
-
-
-
2019'da yarışan Okay'ın bile atışları İsmail'den iyi. İsmail'i artık halka atışı bile kurtarmıyor. Bu hafta berbat bir oranda galiba. Birebir istatistikte de surviwordsün tuttuğunda 4. sıraya inmiş. Böyle giderse şampiyonluktan gittikçe uzaklaşır ki davranışları daha da beter. Şu aralar oynanan oyunlarla Poyraz şansını arttırdı.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Eragone
Steven çok tehlikeli bir hal almaya başladı önce azgınlık kelimesi sonra zavallı çaleyna sıkışınca Usain Bolt hızında yardım etmeye koştu Ardahan'ı geçti üzerine tur bindiriyor.Aklıma direk geldi meşhur bir resim vardı. Hayatta, daha kötüsü olmaz dersin biri gelir pişman eder gibi birşey Di. Çite sıkışan inekti galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Bu işte de parmağınız var mı hocam
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Trambolini başka nasıl anlatacak zıpır?
Alıntıları GösterTrambolin zıpzıpı seni
Survivor Bayram Çilesi bitti umarım kendine gelir program
BATUHAN BAŞKAN ADAMDIR NET.
ÇAKMA DAYI SEVENLER AKILLI OLSUN.
-
Konseyde %85 Dayım-Zenne tartışması olur.
-
-
-
panorama'dan ilayda:
-şampiyonluk adayım merve demiştim ama artık öyle düşünmüyorum"
-şampiyon olsa sevinirim diyeceğin kişi?
-berkay
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndpanorama'dan ilayda:
-şampiyonluk adayım merve demiştim ama artık öyle düşünmüyorum"
-şampiyon olsa sevinirim diyeceğin kişi?
-berkay
Bu da ayrı dengesiz, elendikten sonraki röportajında 7-8 kişiyi sayıp hepsi şampiyonluğu hak ediyor demişti ama aralarında Berkay yoktu
Yalnız takım değişiminden sonra her yerde Berkay güzellemeleri başladı, sürpriz yapıp son 6'ya hatta son 5'e kalırsa şaşırmam artık.
İlayda bir de mavileri eleştirmiş ama şimdi baktım da daha 2 gün önce mavi takımın övüldüğü, sevinçlerinin normal olduğu şeklindeki tweetleri beğenmiş, resmen yayından önce talimat vermişler şöyle konuş diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 20 Mayıs 2021; 13:13:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X