< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2418. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Kırmızılar bu oyunu kaybederse hiç ah vah etmesinler. Geçen hafta bir inat uğruna çaleynayı korudular kız her oyunda fuzuli zarar resmen takıma
-
dora dayım ne güzel ısınıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82franz şuan yaaa yaaa dedi
Ayfc'den bir teşekkürü hak ettim bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Canım onu kullanmak istyor. Ayşe ye halterci dediğim gibi. Durumu daha fazla eğip bükme.
-
DAYIIII
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 16 Mayıs 2021; 22:17:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dora dayım şov yaptı mağdurhanı ağlattı
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
DAYIIII
Hocam tebrikler şampiyon oldunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Baba dayının taktiği işimize yaradı
Ne eğip bükecem ya adam arap olmadığı halde Arap diyon bende kibarca demeyin dedim ne uzattın sende be hay yazmaz olsaydım...quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasooCanım onu kullanmak istyor. Ayşe ye halterci dediğim gibi. Durumu daha fazla eğip bükme.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Garantisayıhan
-
Şovmen ve loser mağdur elli tane boşa attı
-
Bu bahsedilen iftirayı kim atmış? Ortalıkta iftira lafı dolaşıyor ama bulamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2Hocam tebrikler şampiyon oldunuz
Alıntıları GösterTeşekkürler hocam Allah razı olsun...
quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasooKaleyna için durum gerçekten zor ama bence en boynu bükük Arap tır net. Ne ana var ne baba :(
kesinlikle.
doğruya doğru. diğerlerinin arasında öksüz gibi kaldı.
içim en çok ona burkuldu. ne olursa olsun, istediğin kadar güçlü ol o yaşta anasız babasız kalmak çok zor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Uhtred Ragnarsonsana da biri söylemediğin laf için iftira atarsa karşı taraf haklı dersin
Alıntıları Gösterayşe fesatın teki hocam.yüzünden fesatlık fışkırıyor. özeleştiri yapması lazım. insanlar bana böyle birşeyi nasıl yakıştırabiliyor diye. normalde verilen tepki o böyle birşey söylemiş olamaz olması lazımdı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 16 Mayıs 2021; 22:20:32 > -
çaleyna yerine melis olmalıydı
-
Çaleyna kadar beceriksiz görmedim atışlar da. Bir insan hiç bir atışı mı yapamaz yahu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X