ahahahahahahhahahah |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2407. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Şu mervenin kese kağıdı ile bile gideri yok. Töbe yarabbim çirkin bir kız :/
-
Berkay: Poyraz toplarıma dokundu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Berkay sen neymişsin be Çağrı sana neler neler yaptı sesini çıkaramadın şimdi abi dediğin adam için kafasına top atacaktım diyorsun
-
Berkay'ın sesi çıkmaya başlamış
-
susmuş çok fena dillendi
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Berkay sen neymişsin be Çağrı sana neler neler yaptı sesini çıkaramadın şimdi abi dediğin adam için kafasına top atacaktım diyorsun
Konuş artık diye uyarı verdikleri kesin ama aşırı abarttı. Atıyorum 8. değil 6. olacak belki ama ona değer veren, kırmızıyla ilgili olumsuz konuşmalarında hep Berkay hariç diyen insanları kaybedecek.
Dora dayı kırmızıları garanti sayısı yaptı
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82acun keşke tv8.com.tr reklamında 1000 kere hasan can saç ektirme videosu koymasan
Rezalet resmen ya. Bu Hasan Can'ın güya komik mi olması gerekiyor ki?
-
Yine kafasına göre 1 kıza eşleşmeyi indirip Aleyna Çalışkan'ı kenara çekti. Artık açık açık hile yapılması çok mide bulandırıcı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82acun keşke tv8.com.tr reklamında 1000 kere hasan can saç ektirme videosu koymasan
https://www.canlitv.me/tv-8 buradan izle bir de adguard ekle reklamın r sini görmezsin
-
10-2 ne abi izlerken utandım.
-
Dayımın payı büyük
Zaten 2 kız var madem Çalışkan kötü yarışmacı kurgu yapıp Melis'i elemeseydin. Eliyorsan da Aleyna Çalışkan'ı ne pahasına olursa olsun oynatacaksın. Kendileri ve fanları istedi bu takımları. O zaman cezasını çeksinler.
-
Takım değişikliğinden sonra Merve, Aleynaları perişan ediyor
Rakibi zayıflatmak için içeriden adam vermişler baskette. Bu arada bildiğim kadarıyla basket aile oyunlarından sonra çekildi diye biliyordum, eğer öyleyse moral durumlarından bir şeyler anlaşılabilir.
Bilardo oynadığım zamanlar aklıma geldi.
Şu virüs bitse de gitsem bilardoya.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X