Evet hocam iki takım arasında ciddi sms farkı olduğu bu konsey belli oldu |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2381. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Günün özeti: Sergenler kaybetti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet o eleniyordu
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Ne olursa olsun,kırmızıların strateji tuttu,mavilerden gitti.Mavilerin en kötü erkeği gitti, mavilerin garanti sayısı, bu hafta %18 ile oynayan Aleyna Ç. kaldı.
Eğrileri doğrularına denk geldi hocam.
-
hocam arada bakıyorum foruma da Abdullah Avcı resimleri koyuluyor bazen anlamı nedir
-
Mavi takım da Berkay’a sallayarak oy kasıyor,hepsi planlı mı bu işlerin,onu sorgulamaya başladım.Adam ne yapacak İsmail’i söylemeyip ? -
Mavi takima bak berkayin kendilerine kiyak yapmasini istiyorlar yuhh artik
-
Hocam ona bakmadılar ki,o mantıkla herkes Aleyna Ç’den iyiydi zaten,onu korumak başlı başına hata performans açısından. -
Bu çaleyna bireysele kadar elenmezse net yarı finale gider. Eğer geçen seneki sistem olursa aklı olan kimsenin onu kolay lokma olduğu için potaya sokacağını zannetmiyorum
-
Berkay kırmızıya geçmese sonu Sergen gibi olacaktı.En azından şimdi farkedildi Performansına yazık olacaktı yoksa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoMavilerin en kötü erkeği gitti, mavilerin garanti sayısı, bu hafta %18 ile oynayan Aleyna Ç. kaldı.
Eğrileri doğrularına denk geldi hocam.
Alıntıları GösterMavinin en kotusu dora, bir haftalik bakmamak lazim
Haftaya kırmızı sıralama nasıl olur sizce ? -
Hocam BJK maçı sonrası çabuk kendine gelmişsin, geçmiş olsun :)
hem kırmızı takımın zayıf yarışmacısı yerinde kaldı hem de maviler zayıf bir erkekten kurtuldular günün kazananı maviler
-
10 yıldır kör topal survivor izliyorum. Hiç sms atmadım ama atacak olsam berkaya atardım.sevindim bu gece birinci olmasına.
-
Aleyna Çalışkan elenir elenmez çakma dayı yolcu. -
quote:
Orijinalden alıntı: kral400Hocam BJK maçı sonrası çabuk kendine gelmişsin, geçmiş olsun :)
Cumartesiye kadar maçı düşünmek yok hocam full dayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X