< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2363. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ruskid1
Aleyna Çalışkanı oynatmadan yeni tura geçtilerYok hocam bir sonraki turda hem seçme hakkı veriliyor hemde 1 kişiyi kenarda bırakma hakkı. Seçme hakkı ne kadar gerideysen o kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hunyadi MatyasMerve bu hafta kaçta kaç yaptı bilen var mı ?
Yüzde 70 le falan oynuyordu en son. Bugünle herhalde 80 E çıkmıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Dayım Ayşe yi zor kaldırdı lan az önceKesin bel fıtığı olmuştur. O kadar yükün altına girilir mi ya.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498ekşi sözlük mavi takımdan nefret ediyor
Evet aynen yüzde 90 mavi aleyhi yazılanlar. Çoğu da saçma argümanlar. Adamlar Merve ve Sergen öhö dese yerin dibine sokacak modundalar. Sonlara doğru büyük sürprizler yiyecekler haberleri yok.
quote:
Orijinalden alıntı: bidarxxYüzde 70 le falan oynuyordu en son. Bugünle herhalde 80 E çıkmıştır.
Alıntıları GösterAvantajları saymazsak 76 ymış sayınca 65 lerde
-
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Mavi takım kibir ordusu olmuş.Bugün Acun’un geldiği panoramada anket yaptılar,herkes mavi daha çok seviliyor diye tahmin yaptı,kırmızı %60’a 40 kazandı.Nasıl göremiyor masadakiler anlamıyorum.Orada dengeyi dora ve Ayşe bozuyor. 2 sini çıkar mavi takım çok daha sempatik olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes Turc
Aleyna K mağdurhani 2 günde avlamışMerak ediyorum aleyna ç. Yerine kendisini yazdırması için ne vermeyi vaat etti yada ne verdi. Batuhan da 250 gr için kendini hemen potaya attı. (250 gr olan şey aleyna nın dili)
quote:
Orijinalden alıntı: Gerrard1903
Çağrıdan sonra kimseyi desteklemedim sms atmadım parkurda umrumda olmadı ama bir şampiyon olacaksa oda Merve olmalıdır cümleten iyi geceler.Bence de benim 1 favorim Berkay yoksa Merve plase Sergen.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metz
Bravo hocam bunlar samimiyetsiz ordusukendini ifşa etmişsin hocam
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Labuşka yorumlar beni sinir ediyor hocam.kim labuşka yorum yapıyor Dora'ya çirkin dedin diye söylemedim içimden geçenleri yazdım laftan anlamıyor musun
-
Spoiler varmı akşama beyler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zıpır.quote:
Orijinalden alıntı: Metz
Bravo hocam bunlar samimiyetsiz ordusu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu merve ile sergen geleli 2 gün oldu lakin 3aylık mavi takım gibi davranıp aleynalara poyrazlarla giydirmesi ironi değilmi.
-
Elenen kişi
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Kripto Steven rivayetleri var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YunusEmreBaşkan -- 11 Mayıs 2021; 15:48:30 > -
Şu hareket kendisine yapılsa orayı ayağa kaldırırdı işin komik kısmı bu şahıs aynısını Melise yaptıktan sonra her zaman ki gibi bilmeyerek yaptım diye yalan söylemişti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X