< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2342. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanTAM OLARAK BU İÇERİKLER İÇİN İNTERNETE PARA ÖDÜYORUM
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Poyraz Acunun kendisini haşlayacağinı bilse o potaya girer mi hiç Şuan içten içe tırsıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanHİÇBİR KİŞİYİ GÖMEMEZ HOCAM!
Alıntıları GösterSON KONSEYDE GÖMDÜĞÜ YETER HOCAM!
-
Survivor’da kazanamayacak yarışmacı tipi=takımdaki arkadaşının sms gücüne güvenip onun üzerinden karşıya laf çakma çabası içerisinde olanlar. Örnek:Sergen,Merve
Merve Batuhan’a bir de 3 haftadır birinci çıkamadı diyip gülüyor. Sen kaç kere çıktın? -
Batuhan hayallerinde Adem,Yusuf ve Barış la mağdur klibi çekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
berkay ''ben de nişantaşı çocuğuyum bende zenginim benide alsanğıza aranıza''
-
-
Hala Batuhan İsmail’i soksaydık dedi,korktu diyorlar. Hay Allah’ım. -
Steven, Sergen, Merve, Mağdurtan, Ayşe, Poyraz sevimsizlik ekibi.
-
Kimseyi horlamıyorum ama en çirkin sörvayvır kim diye sorsalar 1 e Nagihan ı 2 ye Merve yi yazarım. Var mı arttıran ?
-
Sms birincisi çıkmayınca suratı moraran Batuhan'dan peşin peşin birinci çıkmayacağını gururla söyleyen Batuhan'a nasıl geldi bu çocuk... İsmail ve Kaleyna Batuhan'ı pasifize etti derken bunu kastediyordum. Batuhan, mavilerin stratejisi saçmaydı ama "sms birincisi olmayacam ki eheheheh" diye gezmene anlam veremiyorum.
-
GÖNÜLLÜLER EĞLENİYOR
MAĞDURSPOR EZİK GİBİ GIYBET YAPIYOR
-
Klonu görünce midem bulanıyor, fare gibi sanki.
quote:
Orijinalden alıntı: franz392
Klonu görünce midem bulanıyor, fare gibi sanki.Ben de mağdurtan piyonunu görünce sinir oluyorum hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIBen de mağdurtan piyonunu görünce sinir oluyorum hocam.
Alıntıları GösterKasinma
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIBen de mağdurtan piyonunu görünce sinir oluyorum hocam.
Alıntıları GösterAuto-response from bot:
Ben de mağdurhan piyonunu görünce sinir oluyorum hocam.
-
ayşe kezbanlığıyla yeter sevimsiz şey
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X