< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2284. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
İsmail'i destekleyen adamın kendisine saygısı yoktur
-
quote:
Orijinalden alıntı: disintegration
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterAdam küfür yazmış ? Ceza almıyor...
Üstüne zennelik bir dans türüdür hocam başka şeylerle ilgisi yok onun birçok zenne sanatçımız var...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 8 Mayıs 2021; 23:35:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic
Valla benim ağladığım yok noldu yani hadi diğer oyunu da aldınız dokunulmazlığı aleyna çalışkan elendi diyelim noldu? Benim desteklediğim 2 adamdan biri her türlü şampiyon olacak da senin dora ne olacak? Söylesene bana bi şampiyon mu olacak :)) yoksa ilk gönüllü konseyinde şutlanacak mı? Sen bunun cevabını ver önce sonra benimle muhatap olSenin desteklediğin adam şampiyon olunca ne olacak kazanmış mı olacaksın ahahahahaha herife bak sonra muhattap ol diyor hadi birader hadi ya
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ironimİsmail'i destekleyen adamın kendisine saygısı yoktur
Survivor izleyenin kendisine saygısı yoktur
-
Kardeşim o zaman sen de dora kazanınca niye seviniyorsun sen mi kazanmış oluyorsun böyle mantık mı var :) O zaman futbol da izleme nasıl olsa takım kazanınca sen kazanmış olmuyorsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vasıfsız eleman Uğurtan :d
Murat Ceylan beni dövebilirsiniz ama başkasına vasıfsız dedirtmem diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terrible Certainty -- 8 Mayıs 2021; 23:38:33 >
quote:
Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic
Kardeşim o zaman sen de dora kazanınca niye seviniyorsun sen mi kazanmış oluyorsun böyle mantık mı var :) O zaman futbol da izleme nasıl olsa takım kazanınca sen kazanmış olmuyorsun.Ben bu yarışmayı o kadar ciddiye almıyorum buraya iki gülüp eğlenmeye gelip gidiyorum sidik yarıştıran günün başından beri doracılara laf atan sensin
-
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneSenin desteklediğin adam şampiyon olunca ne olacak kazanmış mı olacaksın ahahahahaha herife bak sonra muhattap ol diyor hadi birader hadi ya
Alıntıları GösterObradovic kızarmış.....
Kaleyna erkek görünce Çaleyna yı nasıl yalnız bıraktı ama
dayı yeğenlerine stand up yapıyor çok eğlenceli bir adam cem yılmaz ders almalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qxpeace -- 8 Mayıs 2021; 23:42:7 >
Hocam uğurtan da konuşuyor erkek gibi oyna diyor.quote:
Orijinalden alıntı: manifaturaci
Bu mesaj silindi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 8 Mayıs 2021; 23:46:53 >
-
batuşla aleynanın igrenç sırnaşık mubabbeti ne kadar itici yapmacık acur senaryoya aşkda eklemiş
-
Bir lafimda Berkay a lan olm burda Dora nin yancılığını yapıyordun gitti orda İsmail e Dora bilerek yapıyor diyorsun
Ne duruşsuz adamsın sen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 8 Mayıs 2021; 23:45:17 >
çok belli kurgu olduğu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam uğurtan demiştir ama Dora dayı asla demez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Takım arkadaşlarının konuşmalarına Poyraz hiç dahil olmuyor artık, özellikle kaçıyor. Farkında ne kadar itici göründüklerinin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X