Batuhan Başkan mağdur yada kedi olmaz hocam. En güzel cevabı verir. All-Stara katılırsa hatalarından ders çıkarıp daha güçlü gelecek müsterih olunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2267. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Bekle birazdan forumun gazıyla Furkan dede Dora övmeye baslıcak.quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Ekstra da herkesin performansını konuşuyorlar dayımın 2/2 performansından bahseden yok?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Bekle birazdan forumun gazıyla Furkan dede Dora övmeye baslıcak.
Alıntıları GösterFurkan sendeyiz koçum hadi bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Bekle birazdan forumun gazıyla Furkan dede Dora övmeye baslıcak.
Alıntıları GösterBlackeagle in Furkan Dede olduğu söyleniyor hocam.
Baatuhan BAŞKAN bir sevdadır
Talat Blackeagle03 hocam daha Furkan Dedeyi keşfedemedik.quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Blackeagle in Furkan Dede olduğu söyleniyor hocam.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneHocam bence mağdurlar birliği kurarlar birbirine sataşmaz o ikili geçen seneki tiki gönüllü tayfası olsa haklısınız ama dondurmacıyla iyi anlaşırlar
Alıntıları GösterBarış abilik yapıcam derse hayatının hatasını yapar hocam. Batuhan Başkan sevmez öyle şeyleri.
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Barış abilik yapıcam derse hayatının hatasını yapar hocam. Batuhan Başkan sevmez öyle şeyleri.
Alıntıları GösterBatuhan BAŞKAN barışı evlat edinir hocam
aynen hocam. balaban hulahop kelimesini hayatında duymadığına eminim.
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Barış abilik yapıcam derse hayatının hatasını yapar hocam. Batuhan Başkan sevmez öyle şeyleri.
Alıntıları GösterBiri içki götürür diğeri dondurma harman olup dondurma yerler beraber ay ışığında hocam
-
Analizlerimde yanılma payım çok düşük çok..
Yarışmanın başında; belli bir süre geçtikten sonra Poyraz ve Ayşe'nin performansı düşecek Dora Dayı yükselecek demiştim.
Size güvenemiyorum hocam kripto Doracısınız.quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes Turc
Baatuhan BAŞKAN bir sevdadır
Burada da seviye yerlerde bu sene maalesef. İsmail in zekasını nerden biliyorsunuz bre insanlar .. adamla beraber mi doğdunuz , yoksa en yakın arkadaşı falan misiniz .. 3 yaşından küçük çocuk zekası varmışmış .Tanımadığın bir insan hakkında 1.5 -2 dk lik sürede kelime oyunundan zekasını kendince ölçmek nedir Allah aşkına . Neyse bu konu bu sene ilk cümlemde söylediğim gibi seviyesiz hal almış . finalistlerden biri İsmail olacaktır. Bol şans herkese
Bu arada birisi bu sezon bir atlet olsa kızların esamesi okunmaz yazmıştı o mesajı bulamadığım için alıntı yapamadım.
Geçen sezon çeyrek finalden önceki Evrim > bu sezonki kızlar
Sıfır şaka, atışları çok iyiydi.
quote:
Orijinalden alıntı: SerdaR^73
Burada da seviye yerlerde bu sene maalesef. İsmail in zekasını nerden biliyorsunuz bre insanlar .. adamla beraber mi doğdunuz , yoksa en yakın arkadaşı falan misiniz .. 3 yaşından küçük çocuk zekası varmışmış .Tanımadığın bir insan hakkında 1.5 -2 dk lik sürede kelime oyunundan zekasını kendince ölçmek nedir Allah aşkına . Neyse bu konu bu sene ilk cümlemde söylediğim gibi seviyesiz hal almış . finalistlerden biri İsmail olacaktır. Bol şans herkeseTamamdır delimine hocam.
quote:
Size güvenemiyorum hocam kripto Doracısınız.
Alıntıları GösterHerkese kapımız açık hocam. Blackeagle bile gelebilir. Ne olursan ol yine gel demiş Mevlana.
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0
Bu arada birisi bu sezon bir atlet olsa kızların esamesi okunmaz yazmıştı o mesajı bulamadığım için alıntı yapamadım.
Geçen sezon çeyrek finalden önceki Evrim > bu sezonki kızlar
Sıfır şaka, atışları çok iyiydi.Ben kızların performansı yanıltıcı all starda ezilirler demiştim hocam zamanında Ayşe,kalaycı,merve falan seda,sema,damlanın önünde diz çöküp tövbe isterler
-
Semih:Ayşe’nin survivor’ı bitti.Aleyna K’yı takıntı yapmış.😂 -
Deli mi ne bu arada youtuberdır İsmail Balabanın arkadaşıdır yanlış anlaşılmasın size deli demiyor hocam.quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Tamamdır delimine hocam.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X