🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2225. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneCemili görünce keyfim kaçtı ne işi var onun orada bu 2020 Tayfasından kurtulamayacağız galiba bok böceği gibi yapıştılar birakmiyorlar
Alıntıları GösterAynen hocam İlayda dan soğudum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Aynen hocam İlayda dan soğudum
Alıntıları GösterAll-Star'da bunların kafalarını ezen kim varsa destekleyeceğim o kadar sevmiyorum bunları.
Hocam en çok gelmesini istediğim kişi Avatar Atakan.Hepsine had bildirecek kişi o. -
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneCemili görünce keyfim kaçtı ne işi var onun orada bu 2020 Tayfasından kurtulamayacağız galiba bok böceği gibi yapıştılar birakmiyorlar
Alıntıları GösterŞu Berkana acayip kıl oluyorum bende ya öyle böyle değil.
Geliyor hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Hocam en çok gelmesini istediğim kişi Avatar Atakan.Hepsine had bildirecek kişi o.Bilemiyorum hocam 2016'daki kadar agresif olacağını düşünmüyorum. Ayı hikmet'ten eminim ama neredeyse umarım gelir. Hatta Batuhan bile All-star yaparsa bunların karşısında olur vibe'ı veriyor karşılarında olursa seneye aynı tarafta oluruz belki çünkü karşılarında kim varsa destekleyeceğim
quote:
Orijinalden alıntı: FuskoGeliyor hocam
Tam yazarken atmışsın hocam kral içlerinden geçer
Acun herkesi Dominik e toplamış . Cemalcan da galiba all star a gelecek.
Keyfim kaçtı iyice
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Şu Berkana acayip kıl oluyorum bende ya öyle böyle değil.
Alıntıları GösterHocam geçen seneden en kıl olduğum yarışmacı Berkan benimde . Eleman tam yaver ya aşırı sinir bozucu . Dondurmacı bile onun yanında şirin kalıyor
quote:
Orijinalden alıntı: MysticDesign
Bu mesaj silindi.Gören de bilimse araştırma yapıyor zannedecek
bas git hadi ya
quote:
Bu mesaj silindi.sende gel katıl hocam bize. bizler kötü insanlar değiliz. senin gibi değerli insanları aramızda görmek isteriz. böylece önyargılarından kurtulmuş olursun.
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2Gören de bilimse araştırma yapıyor zannedecek
bas git hadi ya
Alıntıları Gösterkovma katdeşim bize yakışmaz. görmüyon mu adam bizi vebalı zannetiyor. kendisinden çok şey öğrenebiliriz. kuantum fiziği hakkında bizi çok şey öğretebilir. tabi covid aşışı calışmalarından fırsat bulabilirse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Bu mesaj silindi.Hocam gelin sizde dayıcı olun
Ruhunuz rahatlar,kendinize gelirsiniz
Dayım sizi bir güzel gevşetir
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Hocam gelin sizde dayıcı olun
Ruhunuz rahatlar,kendinize gelirsiniz
Dayım sizi bir güzel gevşetir
Alıntıları Gösteraynen hocam dora dayi ile birlikte büyük hadron carpışması hakkında bilimsel bir makaleye imza atabilirler. keşke aramıza katılsa
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2Hocam geçen seneden en kıl olduğum yarışmacı Berkan benimde . Eleman tam yaver ya aşırı sinir bozucu . Dondurmacı bile onun yanında şirin kalıyor
Alıntıları GösterBirde böyle şşşş yapıp uyuz uyuz kameraya diklenmesi yok mu. Yemin ediyorum evlat olsa sevinmez.
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneBilemiyorum hocam 2016'daki kadar agresif olacağını düşünmüyorum. Ayı hikmet'ten eminim ama neredeyse umarım gelir. Hatta Batuhan bile All-star yaparsa bunların karşısında olur vibe'ı veriyor karşılarında olursa seneye aynı tarafta oluruz belki çünkü karşılarında kim varsa destekleyeceğim
Alıntıları GösterUmarım hocam...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X