O zaman değişikliğin bir anlamı kalmaz ki. Mert de yayında Poyraz, Aleyna ve Batuhan aynı takımda olsun diye yazdı sürekli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
O zaman değişikliğin bir anlamı kalmaz ki. Mert de yayında Poyraz, Aleyna ve Batuhan aynı takımda olsun diye yazdı sürekli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Poyraz-Berkay-Dora üçlüsü iyiydik hocam ayırmasınlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Soyadı - mesaj uyumu.. Acun abim selam abim, beni de gör abim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu takımdan kalsın mı gitsin mi anketi gibi hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hayatımda daha saçma bir anket görmedim. |
Dayım gitse yunanistan süper güç olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dh olarak Uğurtan- Batuhan ı aynı takıma yazalım hocam ankette. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeozbaran -- 5 Mayıs 2021; 0:50:8 > |
Hahahahaha. Primciye bak, ruh hastasından ayrılınca gündemde kalmak için geri adım atmış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yunanlılar doranın hologramını yapmak için müsade istemişler. aslını alamayız diye < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |