Geçen sene gönüllülere torpilin kralı geçilmişti acurun bu seneki evlatları da ünlüler bu sefer de onlara torpilin kralı geçiliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2195. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoBu sayının kaybedilmesi Berkay'a değil gönüllü benchine yazar. İsmail, Berkay'ın kulağının dibinde konser verirken gönüllüler meydanda yoktu.
Çünkü DAYI yok hocam
Dayım olsa İsmail in aklını alırdı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sene İsmail şampiyon olursa şaşırmam. -
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneGeçen sene gönüllülere torpilin kralı geçilmişti acurun bu seneki evlatları da ünlüler bu sefer de onlara torpilin kralı geçiliyor
Alıntıları GösterÖnceki ödüllerden birini kazansalar neyse derdim de şu grubun parti ile uzaktan yakından alakası yok, bölüm sonuna kadar bakmaya değmez artık.
quote:
Orijinalden alıntı: franz392
Yine saçma eşleşmelerle ünlülere çalışmışlar. Şu sezon başındaki 8-2'den dönülen saçma oyun dışında gönüllülerin geride de olsa seçme avantajı kullandığını göremedik. Şimdi ünlüler atışı çok kötü olan Sergen'i dışarıda bırakıp ödülü kazanıyor, ne güzel iş.Ben buna asla katılmıyorum Aleyna Çalışkan 3. turda oyuna girdi sırf Gönüllüler oyunda dengeyi yakalasın diye.
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Önceki ödüllerden birini kazansalar neyse derdim de şu grubun parti ile uzaktan yakından alakası yok, bölüm sonuna kadar bakmaya değmez artık.
Alıntıları GösterDayım yok diye ben hiç bakmıyorum hocam
oh be Şovman Doracık olmayınca ne güzel oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Önceki ödüllerden birini kazansalar neyse derdim de şu grubun parti ile uzaktan yakından alakası yok, bölüm sonuna kadar bakmaya değmez artık.
Alıntıları GösterTakımda zenne var hocam niye öyle diyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Balaban Reis ve Çakma dayı TENHADA
quote:
Alıntıları Gösterİlayda olsa yine bi nebze katlanılırdı ama parti işi gönüllülere yakışırdı tam ergen takımı gönüllüler geçen haftaki ödül bu hafta bu haftaki ödül geçen hafta olsaydı daha iyi olurmuş gerçekten
quote:
Orijinalden alıntı: Gaddar KerimBalaban Reis ve Çakma dayı TENHADA
Tenhada kamasutra mı deniyorlar?
-
Şu Ünlüler kazanınca ödül bayıyor algısı da sıktı ama. Yancı Berkay, Meriç Steven, Klon Aleyna Ç ile çok mu zevkli oluyor?
-
ŞAMPİYON BALABAN REİS
-
Dora dayı, Dora dayı
Ada'nın en kral çarı
Sayende batmıyor Tv8
Gelmez bir daha senin gibi temiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 3 Mayıs 2021; 22:1:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Şu Ünlüler kazanınca ödül bayıyor algısı da sıktı ama. Yancı Berkay, Meriç Steven, Klon Aleyna Ç ile çok mu zevkli oluyor?
DAYIYI İZLEMEK İSTERDİM HOCAM
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03DAYIYI İZLEMEK İSTERDİM HOCAM
Alıntıları GösterHocam dayı yok ama
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Şu Ünlüler kazanınca ödül bayıyor algısı da sıktı ama. Yancı Berkay, Meriç Steven, Klon Aleyna Ç ile çok mu zevkli oluyor?
Klon olan Nicki Minaj'ın klonuna dönüyor hocam. Onu seviyorlardır
-
Zenne İsmo, Mayduy Batu, Yancı Melis , gıcıgh merve den eyidir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Acun yakında Çağrı reis tarifesi uygulayacak Çakma Dayıya
sakatlık ayağına abbas yolcu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X