< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2105. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
O kadar olay oldu mevzu dayıya patladı
Acun yaktı bizi.......
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reklamdan sonra exxen.com'da sms sıralaması çıkar..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E042112F8
Poyraz madem resatin gitmesini istemiyordun niye yazdın o zaman oylamada?Boş oy
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
O kadar olay oldu mevzu dayıya patladı
Acun yaktı bizi.......
GİTMEDİK HOCAM.
-
-
-
-
-
İlayda Sultan Kripto Steven'ı elemelidir
-
-
-
Dora dayı'nın artık gemileri yakıp, acun'a rest çekmesi lazımdı. İsmail'i koruyup kollayacaksanız, her yarışmacıya eşit davranmayacaksanız yarışmadan çekilmek istiyorum, bu kadar da taraflı davranılmaz artık diyerek acun'a meydan okuması lazımdı, acun zaten dora'yı istemediğini belli ediyor, ben olsam hodri meydan derdim kendi isteğimle yarışmadan çekilirdim, acun hiç bir zaman adil bir insan olmadı; acun'un felsefesi bütün yarışmacılar eşittir ama bazı yarışmacılar daha eşittir.
Merve oylamada yoktu ki kolpacı ah ulan yanımda olacaktın ki tokat manyağı yapacaktım seni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 27 Nisan 2021; 23:56:37 > -
steven nasıl üçüncü oluyor ya
-
-
Yarışma başında imzaladıkları sözleşmede böyle bir şey söylemesi tazminat nedenidir diye madde vardır hocam Acun'un karizmasının tazminatı da öyle 3-5 bin olmaz, paçası yemez öyle kimsenin yani.quote:
Orijinalden alıntı: uncrowned kingDora dayı'nın artık gemileri yakıp, acun'a rest çekmesi lazımdı. İsmail'i koruyup kollayacaksanız, her yarışmacıya eşit davranmayacaksanız yarışmadan çekilmek istiyorum, bu kadar da taraflı davranılmaz artık diyerek acun'a meydan okuması lazımdı, acun zaten dora'yı istemediğini belli ediyor, ben olsam hodri meydan derdim kendi isteğimle yarışmadan çekilirdim, acun hiç bir zaman adil bir insan olmadı; acun'un felsefesi bütün yarışmacılar eşittir ama bazı yarışmacılar daha eşittir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlayda giderse programın çöküşü olur
Çağrı ile İlayda ayakta tutuyordu programı
quote:
Orijinalden alıntı: blackprague
Merve oylamada yoktu ki kolpacı ah ulan yanımda olacaktın ki tokat manyağı yapacaktım seni
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X