🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2090. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
İnşallah aldatma değildir de gelin-kaynana kavgası falandır ya ben bile çok kötü oldum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ara hiç Moral bozucu haber almak istemiyorum zaten bunalmışiz cümleten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498şeker bayramında da aile oyunu yapacaklarmış kazanan takımın 2 yakını dominike gidecekmiş
Alıntıları GösterBu kadar sık görüşme yarışma konseptine aykırı ama Acun durmuyor bir türlü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Thor10dor
İnşallah aldatma değildir de gelin-kaynana kavgası falandır ya ben bile çok kötü oldumHocam aldatma değilse annesinin böyle konuşması daha büyük rezillik
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498şeker bayramında da aile oyunu yapacaklarmış kazanan takımın 2 yakını dominike gidecekmiş
Alıntıları GösterGelsin mağduriyetler
-
bence aldatma yok gelin kaynanasına cadılık yapmıştır
az sonra alıntılarım kendimi
acun bizi yiyor. Kesik orada video montaj var.quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Hocam aldatma değilse annesinin böyle konuşması daha büyük rezillik
Alıntıları Göster
-
Oruç bugün biraz ağır geldi. İftardan sonra uyumuşum. Kaos var mı ? İsmail çakma dayıyı dövdü mü ? Mağdurhan trip kastı mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
İsmail in mevzu doğruysa adama 1-2 hafta kafa izni versinlerHocam annesinde de suç var
böyle söylenir mi bi anda
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2Hocam annesinde de suç var
böyle söylenir mi bi anda
Alıntıları GösterAnnesi batırmış hocam
quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasooOruç bugün biraz ağır geldi. İftardan sonra uyumuşum. Kaos var mı ? İsmail çakma dayıyı dövdü mü ? Mağdurhan trip kastı mı ?
Kaos var ama Survivor'a renk katabilecek türden bir kaos değil. İsmail'in annesi, İsmail'in nişanlısı hakkında kötü haberler verecek gibi. Beni öldürdüler burada gibi cümleler kurdu.
-
-
Annesi geçen sene Aycanın durumundan da mı örnek almamış
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanKaos var ama Survivor'a renk katabilecek türden bir kaos değil. İsmail'in annesi, İsmail'in nişanlısı hakkında kötü haberler verecek gibi. Beni öldürdüler burada gibi cümleler kurdu.
Alıntıları GösterWTF !
-
quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasooWTF !
Alıntıları Gösterİso iletişim mekanından çıkıp yere oturacak. 2 dk sonra da reklamlar bitiyor.
-
Dora Dayı Nişanı bozmuş, Zenne olarak katılamayınca İsmo harakiri yaptı.quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasooOruç bugün biraz ağır geldi. İftardan sonra uyumuşum. Kaos var mı ? İsmail çakma dayıyı dövdü mü ? Mağdurhan trip kastı mı ?
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X