Yani sadece kadınlar değil açıklanan erkek isimlerde de realite sağlayan pek bir isim yok.Ogeday sessiz sakin bir çocuktu.Keza anıl da.Belki biraz sercan. Asıl realiteyi hikmet ve bora verecektir.Adamların performansı da çok iyi.Benim ilk sayacağım isimler bunlar olurdu |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2026. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndallstar teklif gidecek ilk 8 kişiyi açıkladı acun:
anıl berk baki, sercan, berkan, ogeday
elif gören, evrim, seda ocak, sude
Çingene evrim dışında hiçbiri reality vermez bunların baya kötü isimler performansa bakılarak seçilmiş sadece all star hayal kırıklığı olacak galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498Yani sadece kadınlar değil açıklanan erkek isimlerde de realite sağlayan pek bir isim yok.Ogeday sessiz sakin bir çocuktu.Keza anıl da.Belki biraz sercan.
Asıl realiteyi hikmet ve bora verecektir.Adamların performansı da çok iyi.Benim ilk sayacağım isimler bunlar olurdu
Alıntıları Göstermert, yunus emre, semih ve atakan gelmeli. 2019'u hiç izlemedim o yüzden tanımıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 25 Nisan 2021; 19:36:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndmert, yunus emre, semih ve atakan gelmeli. 2019'u hiç izlemedim o yüzden tanımıyorum.
Alıntıları GösterYunus Emre Başkan lobisini döndürme vakti geldi hocam.
-
ALLSTARA KATILMASI GEREKNLER (SIRASIZ)
ERDİ BAŞKAN
MAKARNACI SADİN
FATİH YOLDAŞ
SATEN REİS
DORA DAYIM
ESER WEST
YUNUS EMRE BAŞKAN
CUMALİ BAŞKAN
SEMİH REİS
KATILACAKLAR
SAHRA
HAKAN HATİPOĞLU
-
All star’ın tek sıkıntısı yarışmacıların çoğunun yakın arkadaş olması. Yani sıkıcı bir fair play ortamında geçmesi muhtemel. Arkadaşlık dostluk güzel ama survivor’ın keyfi gerilim olmadan çıkmaz.
Bu yüzden tansiyonu yükseltecek yarışmacı lazım. Hikmet,Bora,Yusuf, Yasin,Yunus emre ve Atakan ışıktutan gelse güzel olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Anche
All star’ın tek sıkıntısı yarışmacıların çoğunun yakın arkadaş olması. Yani sıkıcı bir fair play ortamında geçmesi muhtemel. Arkadaşlık dostluk güzel ama survivor’ın keyfi gerilim olmadan çıkmaz.
Bu yüzden tansiyonu yükseltecek yarışmacı lazım. Hikmet,Bora,Yusuf, Yasin,Yunus emre ve Atakan ışıktutan gelse güzel olur.aç kalmaları lazım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82ALLSTARA KATILMASI GEREKNLER (SIRASIZ)
ERDİ BAŞKAN
MAKARNACI SADİN
FATİH YOLDAŞ
SATEN REİS
DORA DAYIM
ESER WEST
YUNUS EMRE BAŞKAN
CUMALİ BAŞKAN
SEMİH REİS
KATILACAKLAR
SAHRA
HAKAN HATİPOĞLU
elif gören, merve gören, berkay gören ve sergen gören var hocam katılacaklarda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanelif gören, merve gören, berkay gören ve sergen gören var hocam katılacaklarda.
Alıntıları Gösterotobüse binerim daha fazla kaos var
-
Nisayı saymamış galiba kurtulduk
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Nisayı saymamış galiba kurtulduk
Nisa-Barış beraber gelir aşk adası izleriz hocam
bu seneki kadın yarışmacılar atış yönünden Seda Ocak+Elif Gören den daha iyi Sude ve Evrim'i saymıyorum
Acun, Seda ile dalga geçiyordu bazen 20 atış üst üste atamıyordu bazen...Ayşe,Merve Aydın,Aleyna,Melis atış yüzdesi olarak daha iyi
ben acun un atamıyorlar diye bu senenin kızlarıyla makara geçtiğini hatırlamıyorum
reality işin başka tarafı sadece Evrim reality yapar o da çingenliğiyle Evrim in katılması şart çenesi var iş yapar
Görünen o ki eski sezonlardan katılma az olacak. Allstar geçen sezon ve bu sezondan yarışmacılarla dolduracak. Sıkıcı. -
Prenses görünümlü çakal İlayda acilen elenmeli. Kaç aydır bir işe yaramıyor zaten, çok bile kaldı adada.
quote:
Orijinalden alıntı: Maçuka
Prenses görünümlü çakal İlayda acilen elenmeli. Kaç aydır bir işe yaramıyor zaten, çok bile kaldı adada. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Nisayı saymamış galiba kurtulduk
Bunlar kesin acunmedya ile ters düşecek bir hareket yaptılar, ipler kopunca da herkesle iletişimi kestiler, çok da iyi oldu
Hocam Poyraz all stara katılırsa bu sefer hangi kızları düşürür sizce eğer emzik Nisa katılırsa onu dondurmacının elinden alır 1.05 oran diyorum ben.
quote:
Orijinalden alıntı: Anche
Bu yüzden tansiyonu yükseltecek yarışmacı lazım. Hikmet,Bora,Yusuf, Yasin,Yunus emre ve Atakan ışıktutan gelse güzel olur.Atakan ve Yasin'i izleyeceğime Hanzade ve Öykü'nün atışlarını izlemeyi tercih ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Eragone
Hocam Poyraz all stara katılırsa bu sefer hangi kızları düşürür sizce eğer emzik Nisa katılırsa onu dondurmacının elinden alır 1.05 oran diyorum ben.evrim sultan barakaya böyle damlar
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X