Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2025. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.605.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20232024202520262027
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
  •  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  berkay gören'e bakın. poyraz da bunu yayınlasalar keşke diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 25 Nisan 2021; 17:52:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romulo

zıpır iso trambolin oyunu dışında hiçbirşeyi domine falan edemez

Alıntıları Göster

Bu sene yastık oyununda ve tahta ittirip birbirlerinin kovasını düşürdükleri oyunda herkesi yendi

• acun panoramada delirdi lol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
  • funky-nd kullanıcısına yanıt

e burda ayşeyle aleyna kalaycıda gülüyor dora onlara niye kızmadı

• Dün zaten belli etmişlerdi ama şu an canlı yayında da çaleynayı mağdur göstermeye çalışıyorlar. Salı akşamı çıkacak sms sıralaması için ön hazırlık yani. 2 yaver de şevkle abilerini yalıyor. Bir anda çaleyna aşkı başlamış onlarda da. Dora veya İlayda'dan başka biri elenirse sürpriz olur artık :(

• panoramadan özetler

Merve Aydın dönüyor diskalifiye yok
    takımlar karışmıyor
    ramazan bayramında parti ve çeyrek final var
    10 kişi kalınca bireyselliğe geçilecek her hafta kaptanlar seçilecek
    final haziran sonunda İstanbul da yapılacak
    geçen sene bireyselliğe geçtikten sonra Sercan ın 6 da 5 yapıp elenmesi Acun u üzmüş bunun önüne geçmek için sistemde değişiklik yapılacakmış
    AİLE ÖDÜLÜ: Bayramda büyük ödül olarak bir oyun oynanacak kazanan takım ailesinden 1 kişiyi dominiğe getirecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 25 Nisan 2021; 18:35:16 >
  • DORA DAYIM şampiyon olunca kudurtacaklarım listesi hazırlıyorum başına MAÇUKAYI koyacağım  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Dün zaten belli etmişlerdi ama şu an canlı yayında da çaleynayı mağdur göstermeye çalışıyorlar. Salı akşamı çıkacak sms sıralaması için ön hazırlık yani. 2 yaver de şevkle abilerini yalıyor. Bir anda çaleyna aşkı başlamış onlarda da. Dora veya İlayda'dan başka biri elenirse sürpriz olur artık :(

Dora+ Aleyna Ç+ İlayda sayısı karışık bir şekilde elenecek 10kişi ile bayram sonrası adalar birleşip bireyselliğe geçilecek

• allstar teklif gidecek ilk 8 kişiyi açıkladı acun:

anıl berk baki, sercan, berkan, ogeday

elif gören, evrim, seda ocak, sude

• franz392 kullanıcısına yanıt

Dün dayı dokunulmazlıkta kendinden çok emin şekilde onlardan biri gidecek vs. diyordu. İlk dokunulmazlığı kazanmasalar bu kadar net konuşacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

allstar teklif gidecek ilk 8 kişiyi açıkladı acun:

3.satırda bir kabus görüyorum...

• funky-nd kullanıcısına yanıt

Genç kızların sevgilisi Erdi başkan nerde hocam.

• quote:

allstar teklif gidecek ilk 8 kişiyi açıkladı acun:

Elif geçen sene yarışmayı %48 ile bitirmişti.Evrim bunu geriden gelip gelip yeniyordu.All star için doğru bir isim mi bilemedim.Keza sude de doğru bir isim değil.Herhalde asıl all starlar ın ömürlerini uzatmak için getiriyorlar.

• Serhat Akın'sız Ayı Hikmet'siz all star olmaz

• mert öcal için de anket açtı %62 katılsın demiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

Elif geçen sene yarışmayı %48 ile bitirmişti.Evrim bunu geriden gelip gelip yeniyordu.All star için doğru bir isim mi bilemedim.Keza sude de doğru bir isim değil.Herhalde asıl all starlar ın ömürlerini uzatmak için getiriyorlar.

Alıntıları Göster

Hocam Elif atışlarını düzelttiyse %75 ile bitirir. Kadın taş çatlasa 20 parkurda geride kalmıştır. Sude de sakatlanmadan önce hızlı bir yarışmacıydı. Asıl All-Starlardan birisi Sude. Sema, Damla, Nagihan getiremiyorsun sonuçta, 2 defa yarıştılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkan

Hocam Elif atışlarını düzelttiyse %75 ile bitirir. Kadın taş çatlasa 20 parkurda geride kalmıştır. Sude de sakatlanmadan önce hızlı bir yarışmacıydı. Asıl All-Starlardan birisi Sude. Sema, Damla, Nagihan getiremiyorsun sonuçta, 2 defa yarıştılar.

Alıntıları Göster

bu seneki merve aydın bence en iyi kız olur allstar'da. hem ısınmış gidecek. elif gören ve merve gören aynı takımda. realitysiz bir survivora hazırlanalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 25 Nisan 2021; 19:30:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkan

Alıntıları Göster

Eliften umudum yok.Bir kişinin atışta yeteneği yoksa çalışmakla düzelmez.Benim favori kadınlarım bu seneki isimler.Ben bu seneden götüreceği kadın yarışmacıların geçmiş kadınları maymun edeceğini düşünüyorum.

• quote:

bu seneki merve aydın bence en iyi kız olur allstar'da. hem ısınmış gidecek. elif gören ve merve gören aynı takımda. realitysiz bir survivora hazırlanalım.

Alıntıları Göster

Bu teze bir itirazım yok, yaşanabilir. Merve'nin atış becerisi üst düzey. İkinci teziniz de doğru hocam.

• 
Sayfa: önceki 20232024202520262027
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.