🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1994. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Her güzel şeyin sonu olduğu gibi #ÇağDor efsanesininde sonuna geldik hocam.quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03DAĞILDIK....
DARMADUMAN OLDUK HOCAM....
Alıntıları Göster
O değilde düzgün veda bile edemedim. Reyizin son bölümü olduğunu bilsem kaçırır mıydım be :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konunun son halini görünce içim bunaldı.
Konu sahibi oylamadan Çağrı’yı çıkartabilirsiniz. -
Geçen senenin şampiyonu Sütlaçın performans sıralamasında 12. olduğu zamanı gördü bu gözler. Boş bir argüman gülüp geçin hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fragman biter Batuhan başkan başlar.
Çağrı'yı oylamadan çıkartmaktan çok yeni bir anket yapılabilir bence görüşü değişmiş kişiler olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 23 Nisan 2021; 22:41:36 > -
Evet hocam Batuhan başkana oy atacak 100 kişi tanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Çağrı'yı oylamadan çıkartmaktan çok yeni bir anket yapılabilir bence görüşü değişmiş kişiler olabilir.
Fragman çöp
-
1000 Batuhancı 10 bin Poyrazcıyı yok eder hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD01000 Batuhancı 10 bin Poyrazcıyı yok eder hocam.
Kaç dayıcı 1000 Batuhancıyı yok eder hocam
Oy atmasalardı o zaman -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Kaç dayıcı 1000 Batuhancıyı yok eder hocam
Alıntıları Göster3 kişi yeteriz hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2
Sakatlık bahane
Sözleşme bitişi şahane
Acun kurgunun dibine vurdu ya . Sözleşme bitince hemen eledi adamı . Artık göz göre göre kurgunun dibine vurdularBu olay bana geçen seneki ersin olayını hatırlattı. Daha ilginci orda eleme olmadan açıklanmış ve eleme yapılmamıştı. Burda reşatı eleyip 2 gün geçmeden çağrıyı eliyor. Acun cidden sıktı kendi çalıp kendi oynuyor.
Konu sahibine önerimdir. 1 hafta içinde 3.4 kişi gidecek. Reşat Çağrı gitti 1 kişi elemede gidecek Merve de gidecek gibi. Çoğu olaylar değişti fikirler değişti. Önerim bu hafta elemeden sonra anketi sıfırlayın yeniden oy verelim merak ettim bu İsmail ile Batuhan yine böyle yüksek oy alacak mı ve Sergen bu kadar az oymu alacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Bilmiyorum hocam Serhat demişti
Alıntıları GösterSevgili oldular demesi bu kadar kavgalıyken dibinden ayrılmadı ademin. Kanatları i altından çıkmadı serhat ta buna büyük tepki gösterdi.
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Ben Merve'nin burnunu kırdığı olayda da abartı görüyorum. Öyle bir darbede parçalı kırık oluşması imkansız geliyor. Çok ağır bir şekilde çarpmış gibi de gözükmüyordu.
Sakatlık tabi ki vardır ama parçalı kırık olayı yalan geliyor. Bir de Acun başta market oyunuydu galiba Merve dönecek demişti seremonide seyircinin nabzına göre getirip getirmeyeceğine karar verecek diye düşünüyorum.
Alıntıları GösterYada aleyna nın önünü açmak için merveyi eler mi acep. Malum sanırım Şeyma dan sonra yeni aşklara yol açmak istiyor. Yeni sevgilisi var ama iyi gitmiyor olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thor10dor
Her güzel şeyin sonu olduğu gibi #ÇağDor efsanesininde sonuna geldik hocam.
O değilde düzgün veda bile edemedim. Reyizin son bölümü olduğunu bilsem kaçırır mıydım be :(
Alıntıları GösterBirşey kaybetmediniz hocam bu akşam ki prığramda adaya gelip arkadaşlarıyla vedalaşacak.
Sana tek başıma yeterim Eagle.quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Kaç dayıcı 1000 Batuhancıyı yok eder hocam
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X