İlayda kaleynayı yener Melis çaleynaya yenilir... |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1977. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Bu kripto Steven tam kamil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Melis'in bu zamanlara kadar Merve'nin gazı ile çalıştığının farkına varın artık arkadaşlar.
Kız Merve gittiğinden beri sayı alamıyor, bugün 4 kere oyuna çıktı hala parkuru çözemedi. Ciddi sıkıntıları var.
-
hiç spor yapmamış hocam zengin bebeği herşeyi hazır bulmuş keyif adamı ilayda. yiyip içip gezecek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Bu kripto Steven tam kamil
Elli defa uyardılar
-
Dora dayı kadar olamayan Steven artık elenme zamanın geldi
-
evet ya şımartılmış zengin kız çocuğu gibi
Steve sanki şeytan taşlıyor
Kalk git lan buradan Steven
-
Orası survivor hocam, orada tatlılık önemli değil, sayı almak güçlü olmak önemli.
Bici bici kızları sevmiyorum zaten ben yapmacık geliyor İlayda.
-
Kriptoyu da patates ettik.
-
quote:
Orijinalden alıntı: eminent_86Çağrıyı destekleyen de ne bileyim yahu.Adam da sır tutmayıp milleti ifşa etme var.Sinirini kontrol etmeme var ,rakibine saygı yok.İnanılmaz bir karakter olmalı mı survivorda kesinlikle olmalı benim istediğim de kaos olsun sağolsun yapıyor ama bunun yaptıklarını savunanda da vardır bir sıkıntı.
Hocam adam zaten tamamen para için gelmiş yarışmaya ve bu yüzden kendi arkadaşlarıı bile rakip görüyor ve fırastını bulunca düşürmeye çalışıyor eleyip 1 hafta daha kalabilmek için bence bu yüzden yarışmanın hakkını veriyor
-
Bunu gel de İlayda fanboylarına anlat hocam.
Geçenlerde İlayda konseyde hiç spor yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum deyip ehe ehe gülüyordu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: blackprague
Hocam İlaydadan uzak dur be artıkhocam İlayda survivordan uzak durmalı
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerOrası survivor hocam, orada tatlılık önemli değil, sayı almak güçlü olmak önemli.
Bici bici kızları sevmiyorum zaten ben yapmacık geliyor İlayda.
Benim için önemli hocam arada böyle tatlı kızları da görmek istiyor insan. Tüm yarışmacıların merve melis gibi olduğunu düşünsenize ne kadar sıkıcı olur ayrıca şu an ünlüler takımının en formda kadın yarışmacısı
-
Şu İlayda elensin artık bu cidden saygısızlık
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Şu İlayda elensin artık bu cidden saygısızlık
Son zamanlarda Melisten daha etkili hocam
-
Meryem sakatlandı gitti, Merve sakatlandı şuan yok. Merve zaten tam bir loser.
O yüzden en formda olan kadın yarışmacı olması çok normal, Meryem elenmese belki de İlayda'yı bu kadar tanımanıza fırsat kalmadan elenirdi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Son zamanlarda Melisten daha etkili hocam
Alıntıları GösterÖyle ama oyunu umursamıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X