![]() Bu resmi konu içinde döndürürüz aahahahahahah |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1943. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Çöp Adammelis olayında rüzgara karşı durup melis i destekledi.
Alıntıları Göster30 saniye kadar oylama sonuna doğru konuştu, bana saçma geliyor yine de. Mağdur olan Melis birinci olsaydı daha mantıklıydı. Şu birinciliğe Sergen bile inanmamıştır, bir hikayesi yok adamın. Acun bu sene her hafta yemek yeme olaylarını abartılı fragmanlarla sunmasıyla, her konseyde yarışmacıları tartıştırmasıyla, sürpriz birincilerle yarışmayı ilgi çekici kılmaya çalışıyor bence.
-
Şaka maka o kadar sene Survivor izledim algının(kurgunun)(?) bu kadar göze sokula sokula yapıldığı başka bir sene hatırlamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O değil de Stev Dorayı potadan kurtardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanBu resmi konu içinde döndürürüz aahahahahahah
-
Melis biraz daha röportaj verirse, performansı da bugünkü gibi olursa haftaya birinci olur, şaşırmayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndışıl ışıl parlıyoruz potada. nice 5te 0lara devam ilayda.
Dayım
-
beklemedeyiz dayı
-
quote:
Orijinalden alıntı: STMUS30 saniye kadar oylama sonuna doğru konuştu, bana saçma geliyor yine de. Mağdur olan Melis birinci olsaydı daha mantıklıydı. Şu birinciliğe Sergen bile inanmamıştır, bir hikayesi yok adamın. Acun bu sene her hafta yemek yeme olaylarını abartılı fragmanlarla sunmasıyla, her konseyde yarışmacıları tartıştırmasıyla, sürpriz birincilerle yarışmayı ilgi çekici kılmaya çalışıyor bence.
Alıntıları Gösterhocam sergenin bu hafta performansı çok iyiydi genel kitleden oy almış olabilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneKendisinin de Poyraz'ı söyleyeceğine inanmıyorum ben bu arada
Steve Meriçi hazır birinci olmuşken kullanalım dedi.
Alıntıları GösterOnda o cesaret ne arar
quote:
Orijinalden alıntı: svaynovic
O değil de Stev Dorayı potadan kurtardıPoyraz deseydi İlayda giderdi bana göre ama Reşat diyerek Reşat'ın gitmesine neden olacak.
-
reşatın ilaydaya elenmesine üzüldüm adam yarışmaya bomba gibi giriş yapmıştı ne olduysa son 2 haftada oldu
-
GG DORADAYI, SENİ ÖZLEYECEĞİZ
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes Turc
Reşat elenir inşallah 0 reality boş bi tip. Ilayda bile melise salak diyerek reality katıyor peki bu yancı çakma laz napıyor ? 0Yeterr
quote:
Orijinalden alıntı: bidarxxYeterr
Alıntıları GösterEtmaa darlama benuuu salavat geturr.
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Onda o cesaret ne arar
Alıntıları GösterHocam Poyraz başkan öyle bir adamdır ki gölgesi Meriç steven'ın korkudan lazı harcamasına,karizması Aleyna K'nın tek bir harekette tüm herseyi unutup kucağına atlamasını sebep olur.
Ciddi ciddi Dora'nın erken eleneceğini düşünenler var acun her sene fragmanın basına ve sonuna koyduğu isimleri genelde sona götürüyor Dora fragman basında vardı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIICiddi ciddi Dora'nın erken eleneceğini düşünenler var acun her sene fragmanın basına ve sonuna koyduğu isimleri genelde sona götürüyor Dora fragman basında vardı.
Dayı hakkında analiz yapmanı yasaklıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Dayı hakkında analiz yapmanı yasaklıyorum
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Dayı hakkında analiz yapmanı yasaklıyorum
Alıntıları GösterBravo hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X