< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1942. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Hahahhahah survivor da sadece performans değil realityde önemli tezi bugün çökmüştür şu 1. lerle. Yada geriye kalan tek seçenek bariz şekilde smslere müdahale ediliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reşat elenir inşallah 0 reality boş bi tip. Ilayda bile melise salak diyerek reality katıyor peki bu yancı çakma laz napıyor ? 0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeunes Turc -- 20 Nisan 2021; 23:52:44 >
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0
Hahahhahah survivor da sadece performans değil realityde önemli tezi bugün çökmüştür şu 1. lerle. Yada geriye kalan tek seçenek bariz şekilde smslere müdahale ediliyor.İkinci cümleniz hocam. Panoramada önden bir algı/cilalama yapıyorlar. Sonuç gelince de panorama söylemişti.
-
ismail bugun cok magdur oldu haftaya 1.
-
quote:
Orijinalden alıntı: manifaturaci
Aleyna k. Stevena dönüyor diyor ki ben poyrazi yazacaktim Sen de yaz demeye getiriyor ve şeytan ağzı açık aleynayı izliyor. Allah böyle kızları çevremizden uzak tutsun dostlarım.Aklı fikri Dora da kızın
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaBana zıpır diyene bak bu yıl desteklemediğin biri kaldı mı eyyyyyy Ethan? Bana bi üç-beş dakka müsaade edin çocuklar, üç-beş dakika iki dakika nolursun bunalıma girdim çünkü.
-
quote:
Aleyna k. Stevena dönüyor diyor ki ben poyrazi yazacaktim Sen de yaz demeye getiriyor ve şeytan ağzı açık aleynayı izliyor. Allah böyle kızları çevremizden uzak tutsun dostlarım.15 yaşında bebe belik izliyor bu kızı örnek alıyor işte hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Aklı fikri Dora da kızın
Alıntıları Gösterefecik steven hem dorayı hem ilaydayı kurtardı hocam
-
quote:
Aleyna k. Stevena dönüyor diyor ki ben poyrazi yazacaktim Sen de yaz demeye getiriyor ve şeytan ağzı açık aleynayı izliyor. Allah böyle kızları çevremizden uzak tutsun dostlarım.Kendisinin de Poyraz'ı söyleyeceğine inanmıyorum ben bu arada
Steve Meriçi hazır birinci olmuşken kullanalım dedi.
quote:
Orijinalden alıntı: STMUS
Survivor ın gelmiş geçmiş en ilginç olaylarından biri Sergen in birinciliği. Yazılma ihtimali düşük, doğru düzgün kamerada görünmez adı anılmaz, girdiği tartışma yok, kavgası yok, performansı orta. Hayran kitlesi desen o da yok. Nasıl oldu da birinci oldu çözemedim ben. Yarışmayı yönlendiriyorlar canları nasıl isterse.melis olayında rüzgara karşı durup melis i destekledi.
-
DORA DAYI İÇİN SİNERJİ + SI
ŞANS DORASI BEĞEN GEÇ...
GİTMİYORUZ !
-
bu adam da şaka maka ilayda'yı kıskanıyordu heralde sergen'den.
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanGİTMİYORUZ !
GİTMİYORUZ!
GİTMIYORUZ! !!!
Dayı inşallah elenmez ve yancı çakma laz elenir
quote:
Orijinalden alıntı: STMUS
Survivor ın gelmiş geçmiş en ilginç olaylarından biri Sergen in birinciliği. Yazılma ihtimali düşük, doğru düzgün kamerada görünmez adı anılmaz, girdiği tartışma yok, kavgası yok, performansı orta. Hayran kitlesi desen o da yok. Nasıl oldu da birinci oldu çözemedim ben. Yarışmayı yönlendiriyorlar canları nasıl isterse.Aksine hocam ilk defa bu sene hakeden 1.oldu.yszılma ihtimali çok fazla son elemede doğan la sergendi aday. Doğan gitti oklar Sergen üstündeydi. Tartışmalara çok girmiyor ama az ve öz konuşuyor. Bence ünlüler deki en sağlam kişilik. Konuşmaları çok akılcı ne İsmail gibi saçmalamıyor ne batu gibi olmadık şeyleri söylemiyor. Net ve öz konuşuyor performansı normal üstü. Batuhan dan yüksek. Son haftalar ful çıkışa geçti. Benim ünlülerde en sevdiğim kişi. Hatta gönüllülerde bile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İlayda giderse Melis tek kız kalıyor Acun yollamaz İlayda'yı
-
ışıl ışıl parlıyoruz potada. nice 5te 0lara devam ilayda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X