gönüllüler bugün benchte yoktular ölü gibiydiler |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1926. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
AH ULAN DAYIMIN DA DERDİ BAŞKA YALNIZ BAŞINA TAKILIYOR....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498gönüllüler bugün benchte yoktular ölü gibiydiler
cok yediler cok eğlendiler ondandir
Bu wakandalı'nın artık fetö projesi olduğunu düşünmeye başladım, burası survivor kardeşim fetö'nün Türkçe olimpiyatları değil; 1. olması skandal resmen!
Wakandalı'nın fetö'nün afrika'daki okullarında Türkçe öğrenmiş olması kuvvetle muhtemel, bağlantılarının araştırılması şart. Wakanda imamı Steven Salam
quote:
Orijinalden alıntı: uncrowned kingBu wakandalı'nın artık fetö projesi olduğunu düşünmeye başladım, burası survivor kardeşim fetö'nün Türkçe olimpiyatları değil; 1. olması skandal resmen!
Wakandalı'nın fetö'nün afrika'daki okullarında Türkçe öğrenmiş olması kuvvetle muhtemel, bağlantılarının araştırılması şart. Wakanda imamı Steven Salam
İyiydi
-
steven yine başladı teselli moduna. bir teselliyi sen verme steven.
-
quote:
Orijinalden alıntı: uncrowned kingBu wakandalı'nın artık fetö projesi olduğunu düşünmeye başladım, burası survivor kardeşim fetö'nün Türkçe olimpiyatları değil; 1. olması skandal resmen!
Yarışma sonrası tutukluyorlarmış çıkışta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yalnızlıktır ki bize en çok yakışanı hocamquote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
AH ULAN DAYIMIN DA DERDİ BAŞKA YALNIZ BAŞINA TAKILIYOR....
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sergenin boynuzlandığı izlenimi edindim kiz arkadasindan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Steven ne alaka Sergen'in manitaya selam söylüyor lan bu nasıl bi genişlik Sergen
ULAN SEVGİLİSİ OLAN TELEFONDA AĞLIYOR ZIRLIYOR, DIŞARI ÇIKINCA HEMEN SEVGİLİ DEĞİŞTİRİP DALDAN DALA KONMAYA BAŞLIYORLAR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuğs@n -- 20 Nisan 2021; 22:46:24 >
İlaydanın arkadaşıyla telefonda konuşurken arkadan Hayrettin'in sesi gelirse şaşırmayın beyler
quote:
Orijinalden alıntı: manifaturaci
Sergenin boynuzlandığı izlenimi edindim kiz arkadasindan.Kız uyuyordu galiba
-
İnşallah uyuyordur hocam..
Bir iki kişi daha elenirse daha iyi olacaksınız ne lan sjxkdkxkdmdm İsmail i antrenörü yaktı
Bu İsmail ödülde antrenörüyle görüştüğüne göre ekstradan offscreen nişanlısını falan aradı bi şekilde herhalde.
Teaserdaki olay böyle bir şey olabilir.
-
İSMAİL İN ANTRENÖR ÜNE İNAT
SONUNA KADAR İLAYDA SULTAN
Antrenörü İsmail'i eledi.
-
Rezil etti İsmaili sbdhdhdhhd
İsmailin arkadaşı da kendisi gibi zenne
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X