kişi kendinden bilir işi demişler, sen kimin yan hesabısın ki bana iftira atıyorsun? senin gibi konuya günde 10-15 tane mesaj yazmıyoruz diye fake hesap mı olduk, 2014'ten beri foruma üyeyim. foruma arada sırada mesaj yazarım, her gün mesaj yazacak kadar işsiz değilim, bazen yoğunluktan 1-2 hafta civarında foruma girmediğim oluyor. bilip bilmeden insanları itham etmek doğru değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1858. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Eline sağlık hocam.quote:
Orijinalden alıntı: kral400kişi kendinden bilir işi demişler, sen kimin yan hesabısın ki bana iftira atıyorsun?
senin gibi konuya günde 10-15 tane mesaj yazmıyoruz diye fake hesap mı olduk, 2014'ten beri foruma üyeyim.
foruma arada sırada mesaj yazarım, her gün mesaj yazacak kadar işsiz değilim, bazen yoğunluktan 1-2 hafta civarında foruma girmediğim oluyor.
bilip bilmeden insanları itham etmek doğru değil.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: kral400kişi kendinden bilir işi demişler, sen kimin yan hesabısın ki bana iftira atıyorsun?
senin gibi konuya günde 10-15 tane mesaj yazmıyoruz diye fake hesap mı olduk, 2014'ten beri foruma üyeyim.
foruma arada sırada mesaj yazarım, her gün mesaj yazacak kadar işsiz değilim, bazen yoğunluktan 1-2 hafta civarında foruma girmediğim oluyor.
bilip bilmeden insanları itham etmek doğru değil.
Alıntıları Gösteraynen öyle kişi kendinden bilir işi geceleri 5 6 hesap teşkilat kuruyorsunuz başınız da kara kartallı var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gaddar Kerimaynen öyle kişi kendinden bilir işi geceleri 5 6 hesap teşkilat kuruyorsunuz başınız da kara kartallı var
Alıntıları GösterGaddar Kerim'in gözünde dayıcılar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gaddar Kerimaynen öyle kişi kendinden bilir işi geceleri 5 6 hesap teşkilat kuruyorsunuz başınız da kara kartallı var
Alıntıları GösterBu mesaj doğru yalnız, ben Blackeagle'ın fakeiyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kral400
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösterbravo hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaBu mesaj doğru yalnız, ben Blackeagle'ın fakeiyim.
Alıntıları Gösterçok ayıp fusko hocam
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneGaddar Kerim'in gözünde dayıcılar
Alıntıları Göster
-
Malum kişileri cididye almayın arkadaşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Maçuka
ayıp ya geçen gün 10 tane mesajımı şikayet etmişsiniz şu ramazan ayında oruçlu halimle yemin ki daha önce hiçbir postunuzu şikayet etmedim ama siz ettiniz hiç ceza almadım
7/24 konudasınız ölümüne savunuyorsun (uz) çakma dayıyı
birkaç hafta sonra elenecek ne gerek var kalp kırmaya
geceleri teşkilat kurmaya ben sadece konsey geceleri arada geliyorum 7/24 post kasmıyorum.
ÇALEYNA VE KALEYNA DAYIMA İFTİRA ATIYOR
-
Dora kolay lokma olduğunu kabul ediyor buna mı Dayı dedik aylardır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Steven'ın üç lafından ikisi 'yani'
-
ÇAĞDOR IS REAL
-
quote:
Orijinalden alıntı: kral400
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Aleyna'nın ne b*k olduğunu Çağrı başkan bile anlamış
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X