Sesli güldüm.:D Mükemmel tespit |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1834. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Konseyde pek bir numara yok gibi. Saat şimdiden 11.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Reklam girdiğine göre 10-8 aldı zaten ünlüler 9-9 olsa reklam orda girerdi
Alıntıları Gösterbravo hocam
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Adam son sayısını aldığında ıssız adam adadaydı
Alıntıları GösterO değil adam erimiş resmen Kılçık gibi kalmış
-
Şu Batuhan'a bir çıtlatın abi, reality çıkarsın herif.
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanŞu Batuhan'a bir çıtlatın abi, reality çıkarsın herif.
Konseyde dayıdan mevzular bekliyorum hocam
Oyun öncesi sinyalleri verdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün Doğan, Aleyna bana da samimi gelmiyordu demiş. Aleyna'nın annesi de 'bu sırtlanlar senin mertebene ulaşamaz' gibi bir şey zırvalamış twitterda. Yani bukadar kibirli olmak akıl alır gibi değil
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Reklam girdiğine göre 10-8 aldı zaten ünlüler 9-9 olsa reklam orda girerdi
Alıntıları GösterBlack Arcana
-
-
Dayıyı görünce haterları;
quote:
Orijinalden alıntı: franz392
Bugün Doğan, Aleyna bana da samimi gelmiyordu demiş. Aleyna'nın annesi de 'bu sırtlanlar senin mertebene ulaşamaz' gibi bir şey zırvalamış twitterda. Yani bukadar kibirli olmak akıl alır gibi değilHocam çakallar sırtlanlar herbir yandan saldırıyor aleyna sultana
quote:
Bugün Doğan, Aleyna bana da samimi gelmiyordu demiş. Aleyna'nın annesi de 'bu sırtlanlar senin mertebene ulaşamaz' gibi bir şey zırvalamış twitterda. Yani bukadar kibirli olmak akıl alır gibi değilSırtlanların adı çıkmış hocam
-
Tolunay da hiç sakat gibi davranmıyor maşallah. Çene, gaz verme, back vocal on numara.
-
Şimdi bakmaya başladım da obur İsmail hem gidip Dora'nın sembolüne halka atmış, hem de bozuk saat demiş ama suçlu yine Dora olmuş, diablo iyice şaşırdı artık, ne federasyonmuş. Obur bunu bilse yine öyle oynar Dora zenne desin de mağdur olayım diye
İçimden Melis bu sefer alacak demek geliyor ama bu file performansı ile nasıl olacak bakalım, filede emekliyor resmen.Bir ters köşe olmazsa reklam süre vs muht. 10-8 bitecek gibi oyun.
-
quote:
Bugün Doğan, Aleyna bana da samimi gelmiyordu demiş. Aleyna'nın annesi de 'bu sırtlanlar senin mertebene ulaşamaz' gibi bir şey zırvalamış twitterda. Yani bukadar kibirli olmak akıl alır gibi değilAnnesi twitterda bunları diyorsa kızı adada yarışmacılara neler yapıyordur kim bilir
-
Batuhan Başkan finali yaparsa süper olacak,zaten 4/4 yaptı şuraya kadar. -
Berkayında ne varlığı belli ne yokluğu belli parkur da iyi diye destekcisi çoktur ama elense yarışma birşey kaybetmez gibi. Reşatta aynı mesela elenen isim umarım reşat olur
-
quote:
Şimdi bakmaya başladım da obur İsmail hem gidip Dora'nın sembolüne halka atmış, hem de bozuk saat demiş ama suçlu yine Dora olmuş, diablo iyice şaşırdı artık, ne federasyonmuş. Obur bunu bilse yine öyle oynar Dora zenne desin de mağdur olayım diyeİsmail in kolpadan bir lan diye bağırması vardı hocam kahkaha attım orda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X