Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1773. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.620.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17711772177317741775
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Belli ki çevresi yanlış yönlendiriyor

Güreşçi hayranlığı var bundan dolayı İsmail hayranı bundan kaynaklı sanıyorum

Ama geçen sene ona her türlü aşağılamayı yapan insanlarla beraber olması çok üzücü,yakışmıyor

Alıntıları Göster

Kesinlikle oyle hocam. Hadi gurescilikten dolayi anlarim ismaili sevebilir de adamin hic mi hatasi yok? Bir de sana mi kaldi o kadar savunmak be... sessiz sessiz destekle, surekli story atmasi hic hos durmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• franz392 kullanıcısına yanıt

bu elemeler mi oluyor?

• Beyler Aleyna K'nın kardeşine ne olmuştu ? Ciddi bir trafik kazası mı geçirmiş çocukluğunda

• ukranya rusya savaşını önlesin diye smse müdahele var.dorayı adadan elendirip ukranyaya yollamak istiyorlar. herkes uyanık olsun. büyük resmi görsün.

• Neyse agalar moral bozmayalım ben haftaya Poyraz başkanın sahalara dönerse birinciliği geri alacağına Dora dayının da erkek potası olsa bile meriç steven ve reşat'tan önce eleneceğini düşünmüyorum herkese iyi geceler. Bu sene güçlüyüz kazanacağız.

• Cagri’nin annesi uzerinden, Aleyka K’nin kardesi uzerinden magduriyet kasmasini surekli bu konularin dillendirilmesini dogru bulmuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Doracılar dora yukarıda olduğunda operasyon olmuyor dora düşünce operasyon yapıldı oluyor.   

Hayal aleminde yaşamayı seviyorlar hocam  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• beu kullanıcısına yanıt
    8 sene once kaza geciriyor engelli kaliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EthanCarter III kullanıcısına yanıt
    Hocam bugünkü görüntüleri izledin mi ? Başkan’a çok ayıp edildi. İcabına bakmamız lazım yeni bir operasyonla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Hocam bugünkü görüntüleri izledin mi ? Başkan’a çok ayıp edildi. İcabına bakmamız lazım yeni bir operasyonla.

Hocam bugün izleyemedim İlayda Batuhan baskana sallamış onunda fişini çekeceğiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

"HÜSEYİN" operasyonu bitmiştir. Yanlışıyla, doğrusuyla  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

@BlackEagle03

HOCAM ACİL YENİ OPERASYON BULMALIYIZ YOKSA ACUR AKBİLİMİZİ BASACAK

İlayda özür diledi sıkıntı yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E042112F8

İlayda özür diledi sıkıntı yok

O zaman sorun yok hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeunes Turc

Poyrazgilin karşısında yer aldığından ve biraz saf bi tip olduğundan sms alıyor aleyna ç hocam sosyal medyada kızın hakkında olumsuz tek bir cümle yok nerdeyse

Alıntıları Göster

+1

bu kız nasıl oy alıyor diyen başka ülkede yaşıyordur.

aslına bakarsanız ilk defa bir oylama 1. hariç doğru düzgün olmuş.

hanzade ve dora nın halkta hiçbir karşılığı yok. blok oylarla belirli bir yere geldiler. elde ettikleri organik oyları "ben kocamı istiyom" diye zırlayan hanzade ; poyraz yancılığının verdiği güç ile aleyna k ile dalga geçerek onu birinci yapan dora, bir güzel harcadılar. demek ki emzikle memzikle, zamanında köyde hamallık yapan adama "el bebek gül bebek büyütülmüş" diyerek olmuyormuş bu işler. izleyenler de ahmak değilmiş.

dora konuşmasında dostlarından bahsederek güzel bir selam çaktı. haftaya yenilirlerse bakalım ne olacak.

•  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
  •  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
  • Üçkağıtçı Cemal kullanıcısına yanıt
  • Bir şeyi anlamıyorum bizim forum eski survivorlarda her zaman hayatında hiçbir şeyi iyi olmayan yıkıkları desteklerdi bu sene elitler destekleniyor Uğurtan Dora desen

isminden bile burjuvalık fışkırıyor Saint Benoit mezunu zengin bir adam. Üstelik yakışıklı da. Çağrı Atakan desen oyuncu iyi bir hayat yaşamıştır muhtemelen. Bu sene

Survivor bölümü çok enteresan

https://www.youtube.com/watch?v=HFD7a_42wtM&feature=youtu.be buyur hocam.
  • 
Sayfa: önceki 17711772177317741775
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.