Bitcoin lobisi Eleyi desteklemiş belli |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1767. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
İnanmıyorum inanmıyorum inanmıyorum inanmıyorum bu bir piyar operasyonudur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pek doldurulmuşa benzemiyor hocam.quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
AKBİLLER DOLDURULDU
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E042112F8
Bu hafta hanzade diger hafta dora... Kertenkele sürüsü dağılacakNickimi çalıp dayı karşıtlığı yapma zıpzıp
Aleyna'ya bak tam 12'den vurmuş Her türlü Dora veya Hanzade'den biri gidecekmiş
-
Batuhan başkanı bizzat diriliş ertuğrul sevenler olarak destekliyoruz hocam!quote:
Orijinalden alıntı: MetzBitcoin lobisi Eleyi desteklemiş belli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanHaftaya Gönüllülerde erkek konseyi olacak. Riskli bölgeye dahil olduk.
Sıkıntı büyük hocam....
Youtube videolarına vaktiniz olunca bir bakın, Batuboy'un oyunu bırakmasını övecekler, 250 like, 300 like alan yorumlar göreceksiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392
Haftalardır 3. olan Dora nasıl kendini bile savunmayan yancı çaleynaya geçilebiliyor. Konseyin başındaki eleme hariç sonuncu olmayan Hanzade'nin birden sona düşmesi de ilginç.Ne olursa olsun Dora dayı çok ön plandaydı bu hafta önceki haftalarda bu kadar ön planda değilken ve performansı da yükselmişken bu kadar düşmesi akıl karı değil. Poyraz kalk lan grubun dağılıyor olum.p
-
Garanti sayısının istatistiklerini duyunca öyleymiymiş diyip sesi kesildi mağdurhanınquote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Batuhan Karacakaya ne dedi bizim atasözlerimiz sizin gibi bebeleri uyutmak için değil adam uyandırmak için var akıllı olsun Doracık... -
quote:
Orijinalden alıntı: Metz
Alıntıları GösterAh be nerde o sene basındaki kolej tayfa ile savaşan dora dayı. Sonra gitti piyon oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ramiz dayıdan başka dayı bilmem ben
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hocam Dora dayının basketbol oyununda Acura yaptığı faulun bu düşüşümüzde etkisi olduğunu düşünüyorum. Geçen sene Yunus Emre Başkana yaptığı gibi Dayının üzerine oynuyor bence
quote:
Orijinalden alıntı: uncrowned kingacun dayıya kumpas kurdu, 2-3 haftadır sosyal medyadaki yorumlara baktığımda (twitter, ekşi sözlük, instagram) dayıyı resmen linç ediyorlar..
acun medya ekibi algı yönetimini iyi yapıyor, kaleyna'nın 1. olması da aynı algı yönetiminin sonucudur
ACUNDAN DA BÜYÜK GÜÇ VARDIR HOCAM!
BİZ BU OYUNU BOZACAĞIZ ALLAH'IN İZNİYLE...
Bravo hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E042112F8
Ramiz dayıdan başka dayı bilmem ben
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Terrible Certainty
Bu mesaj silindi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X