< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1755. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
10 yaşından beri dizi çekiyor, şu an spor arabaya biniyor, Nişantaşı üniversitesinde okumuş acaba ne ara zorluk çekti insan geçmişte zorluk çekse bile şu anki imkanlarını düşünüp böyle bir şey söylemez yarışmada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Allstar’dan sonra İsmail’in ikizi katılırsa şaşırmam.Adem'le tanışıklığı olan kişilerin yarışmaya katılması yasaklanmalıdır.
Özel karavanı olmamış o yüzden. -
quote:
Orijinalden alıntı: c4rbonmonoxide10 yaşından beri dizi çekiyor, şu an spor arabaya biniyor, Nişantaşı üniversitesinde okumuş acaba ne ara zorluk çekti insan geçmişte zorluk çekse bile şu anki imkanlarını düşünüp böyle bir şey söylemez yarışmada
Gerçekten zorluk çeken adamlar söylemek istemez bunu diye düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal
Alıntıları Göster
-
-
Aynı senaryo Sema’da olmuştu. -
-
Neden böyle düşünüyorsunuz hocam?
Adem’in bütün öğrencileri Survivora renk kattı. (Batuhan dışında, o uzaktan eğitim almış) -
Batuhanı aşkı memnu setinde karavandan mı atmışlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Özel karavanı olmamış o yüzden.Selçuk yöntem ve Kıvanç özel karavanda giyindi dinlendi ben mağdur oldum
Karavana giremediği için yağmurda ıslanmış hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: c4rbonmonoxideSelçuk yöntem ve Kıvanç özel karavanda giyindi dinlendi ben mağdur oldum
Alıntıları GösterKıvanç setteki tüm güzel kızları götürdü mağdur oldum.
-
eskileri hiç izlemedim ne özelliği vardı bu ogedayın.
-
Senaryoda neden Pelin bana yüz vermedi. Senaristler beni mağdur etti
quote:
Orijinalden alıntı: Thor10dor
"oğlum hatırlıyor musun daha dün gibi aklımda benden kurabiye isteyip tüplü televizyonumuzun karşısına geçip sobanın yanında ısınırken izlediğin Survivor'da şimdi kendin yarışıyorsun"
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Le7elseskileri hiç izlemedim ne özelliği vardı bu ogedayın.
son 1.5-2 ay oyunları domine etti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 13 Nisan 2021; 23:32:36 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X