< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1736. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
-
Batuhan kaybedip modumuz düşük diyince İlayda delikanlı ol diyecek herhalde. -
Hyena Çağrı birini parçaladı sandım, ambulans falan görünce.
-
O zamana kadar takımlar karışmazsa Gönüllüler Erkek elenmesinde yüzde 90 Reşat gider.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: FinlandBreee ! sanki kolu kafası parçalandı alt tarafı burnu kanıyor herkes hüngür hüngür ağlıyor üzüntüler 1 numara ! Her gün acımasızca Şehit olan askerlerimize bu kadar üzülmezler !
Genel olarak Abartıldığına katılıyorum da konunun şehitlerle ne alakası var bu ne saçma bir kıyaslamadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eragone -- 13 Nisan 2021; 21:6:41 > -
Aleyna’nın balık tutma montajları nasıl bir tiyatroydu lan öyle
BU NE YA DURDUK YERE MAĞDUR OLDUM YİNE PÜFF
Mağdurhan'ın şu gözünü kapatıp derin nefes alıp kafasını çevirmesi en sevdiğim mağdurlanma hareketi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ce
Aleyna’nın balık tutma montajları nasıl bir tiyatroydu lan öylePoyDor villain, Aleyna K hero karakter hocam. Bu haftanın metni bu biçimde yazılmış ahahahha
-
Merve olmadan ünlüler fark yer. -
quote:
Orijinalden alıntı: Thor10dor
BU NE YA DURDUK YERE MAĞDUR OLDUM YİNE PÜFF
Mağdurhan'ın şu gözünü kapatıp derin nefes alıp kafasını çevirmesi en sevdiğim mağdurlanma hareketiMüthiş betimleme olmuş hocam okurken gözümde canlandı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
merve ye geçmiş olsun.
yalnız bir şey dikkatimi çekti. vurduktan çok sonra kanamaya başlıyor.
-
-
Aleyna Dora şu ana kadar bişey tuttu mu bilmiyorum diyor ahtapotu kim getirdi size nankör kızz
-
bu oyunu ünlüler almış diyorlar ama bakalım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Aleyna Dora şu ana kadar bişey tuttu mu bilmiyorum diyor ahtapotu kim getirdi size nankör kızz
Yalanya
İlayda neden her şeyi çok iyi biliyormuş havalarında ? -
Her şeyi çok iyi biliyor çünküquote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
İlayda neden her şeyi çok iyi biliyormuş havalarında ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thor10dor -- 13 Nisan 2021; 21:18:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aha sevgililer kavga ediyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
İlayda neden her şeyi çok iyi biliyormuş havalarında ?ilk zamanlarındaki minnoşluk yok. biraz şımardı diyebiliriz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X