Yaz aylarında YouTube yorumlarında Dora komik adammış o gidince yarışma çok sıkıcı oldu yorumlarını okur gibi oldum hocam şimdi Yunus Emre Başkanın video yorumları hep bunlarla dolu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1701. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
-
-
İsmail'in hareketinin anlamını açıklıyorum;
-Manası çok derin
-Saksıya feskeğen gibi oturtuturum anlamı da çıkabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: c4rbonmonoxideYaz aylarında YouTube yorumlarında Dora komik adammış o gidince yarışma çok sıkıcı oldu yorumlarını okur gibi oldum hocam şimdi Yunus Emre Başkanın video yorumları hep bunlarla dolu
Youtube yorumlarında Mağdurhan övülüyor hocam. Geçen yıl da dondurmacı övülüyordu. Bizim halk kaliteden anlamıyor.
-
Hanzo da ince filtre sigara + adaçayı içip enerji ve melekler konusunda boş yapıp kafa açan kadın tipi var.
quote:
Orijinalden alıntı: c4rbonmonoxideYaz aylarında YouTube yorumlarında Dora komik adammış o gidince yarışma çok sıkıcı oldu yorumlarını okur gibi oldum hocam şimdi Yunus Emre Başkanın video yorumları hep bunlarla dolu
Hocam o aveller rüzgar nereye esse oraya dönüyorlar mert için de öyle olmuştu
-
Aleyna K sevmem bilen bilir hatta Ayşe'yi çok severim ancak Aleyna K'ya sahte diyen kişinin sahtenin önde gideni olan Poyraz'ın olması...
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIHanzade gitsin artık gittttt.
hocam aleyna ç. gitsin kimden sayı alıcaz yoksa
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndhocam aleyna ç. gitsin kimden sayı alıcaz yoksa
Alıntıları Gösterİlayda sultan istese hepsini tokatlar hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIAleyna K sevmem bilen bilir hatta Ayşe'yi çok severim ancak Aleyna K'ya sahte diyen kişinin sahtenin önde gideni olan Poyraz'ın olması...
Hocam senin yönün şaşmış
yaptığı hareketler ultra kötü hareketler değil ama korkup geri vites yapması çok komik :D.
Evet karadeniz yöresindensin diye yenince hamsi tava dedim.
Evet galibiyet sevincini kolumla yaptım dese ne var ki..
Arkasında dur değil mi..
*Yok hamsi tavayı çok seviyorum.
*Yok güreşte de ilk turlarda normal sevinç yapıyorum, çeyrek final başlayınca pazu hareketi yapıyorum. Burada da sonlara geldiğimiz için pazumu gösterdim falan filan
Aleyna K 1.olup adaylığı düşerse 2.de açıklanıyor mu ?
-
Aleyna Ç. artık rahat rahat Aleyna K. için sms istersin -
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Hocam senin yönün şaşmış
Alıntıları GösterGölgesinden korkan gölgesinde yaşar senin gölgen bile yok lan Poyraz!
-
Evet -
-
Şu takım karışma işi olsun artık,aynı takımda görmek istediğim kişiler:
İsmail
Batuhan
Aleyna K
Melis
Gerisi fark etmez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X