Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.620.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
  •  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

Dokunulmazlık gününde bile sonuçlar çok kötü gelmiş.

Acun kudurmuştur sonuçları görünce  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  yakın zamanda çok ciddi hamleler gelebilir Acun bu reytingi kabul etmez asla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_nct

Acun kudurmuştur sonuçları görünce   yakın zamanda çok ciddi hamleler gelebilir Acun bu reytingi kabul etmez asla

Alıntıları Göster

İlk gün reytingleri paylaşmıştı instagram'da, bunu neden paylaşmadı acaba.  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

Dokunulmazlık gününde bile sonuçlar çok kötü gelmiş.

sonuçlar böyle devam ederse yakında kaos için Ayı Hikmet'i Dominik'e gönderir

• Haydaaaa panorama masası şampiyonlar ligi olmuş. Hakan,Mert ve Evrim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Nesta

Exxen Cup'ı şimdi bitirdim.All stardaki çocuk parkurları yerine gerçek parkurlar koyulunca kimlerin iyi olduğu ortaya çıkmış.All starda da adam akıllı parkurlar olsaydı Adem-Nagi yerine Anıl-Sema finali görürdük.Bu arada Sema'nın silikonları parkur hızını yavaşlatmış üstelik eskiden iyi kötü bir tipi vardı botoks vss yüzünü çirkinleştirmiş.

Hakkını yemeyelim Adem parkurlarda iyiydi ama atışlar çeşitlendirilseydi dediğin gibi Anıl ve Sema final ikilisi olabilirdi.

Zaten o kupada Anıl’ın gölgesi var. All star sezonunda hikaye tamamlanacak  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Alinda98 kullanıcısına yanıt

Aleyna Sultan'ın getir götürünü yapar anca.  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Haydaaaa panorama masası şampiyonlar ligi olmuş. Hakan,Mert ve Evrim.

@Mishakal gecen sene surekli soyluyordu panoramaya alsin acun diye. hayirli olsun hocam  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: Maçuka

Aleyna Sultan'ın getir götürünü yapar anca.  

Hocam Aleyna Sultan oyun bitiyo bi tiki Poyrazın boynu atlıyo bi tiki Emin'in nolacak bu iş böyle  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Acun Medya bizim konuyu yıllardır okuyor biliyorum
    Acun sana sesleniyorum reyting için Ayı Hikmet'i Dominik'e gönder. otur koltuğuna çay demle reytingi gör

• O zibidiler ağır olsunlar, onlar salonda squat yaparken biz meydana inip vukuat yapıyorduk  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

Acun Medya bizim konuyu yıllardır okuyor biliyorum
    Acun sana sesleniyorum reyting için Ayı Hikmet'i Dominik'e gönder. otur koltuğuna çay demle reytingi gör

Ayı Hikmet in ayağını basmasıyla tikiler ağlamaya başlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Maçuka

O zibidiler ağır olsunlar, onlar salonda squat yaparken biz meydana inip vukuat yapıyorduk  

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

Bravo Hocam

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Ayı Hikmet in ayağını basmasıyla tikiler ağlamaya başlar

Alıntıları Göster

• Aleyna diyorum ev acayim kendisine ne isi var ada da
  • Cok dogru tespit
  • aleynacılar opera yüklesin dahili vpn var  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

Acun Medya bizim konuyu yıllardır okuyor biliyorum

Seneye All star varken Hikmet’i bu sezon çağırmak saçma olur bence. Hikmetin olduğu bir all star sezonu 10 yıllık kaos ihtiyacını karşılayabilir,onu bu sezon harcamaya gerek yok.

Ayrıca Hikmeti çok severim ama Hikmet’in olduğu sezon reytinglerin en kötü olduğu sezondu zaten, reytingleri nasıl arttırsın ki.

• Anche kullanıcısına yanıt

meryem nasıl katıldıysa hikmet te öyle katılacak

meryem sakatlandı söz aldı tekrar geldi belki seneye all star'a bile tekrar gelecek

survivor 2019un formatı yanlıştı hikmetlik bir sorun yok reytingleri kurtarmak için sabriye yi bile çağırdılar düzelmedi

bu sezon kadrolar çok sönük geçen sene daha ilginç kişiliklee vardı : Mert,Evrim,Ardahan,Ersin,cemalcan,yunus emre vs hepsi renkli kişiliklerdi kadroya bakıyorum da renkli kişilikler yok

çoğu site bebesi,avm tikisi diğer kalanlar yarım yamalak oyuncu,prof sporcu.

çoğumuz ahtapot reşat'a bel bağladık belki trole bağlar bizi eğlendirir

• quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Seneye All star varken Hikmet’i bu sezon çağırmak saçma olur bence. Hikmetin olduğu bir all star sezonu 10 yıllık kaos ihtiyacını karşılayabilir,onu bu sezon harcamaya gerek yok.

Ayrıca Hikmeti çok severim ama Hikmet’in olduğu sezon reytinglerin en kötü olduğu sezondu zaten, reytingleri nasıl arttırsın ki.

Alıntıları Göster

seneye all star olacagi kesin mi hocam

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.