< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1621. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
-
Sonunda Hanzade’ye oy atabildim.
Tek rakibimiz Doğu Perinçek. -
quote:
Orijinalden alıntı: Anche
Sa beyler görüşmeyeli nasılsınız, bu sezon nasıl keyifli miDORA DAYIM ÇOK GÜZEL KEYİF VERİYOR HOCAM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Aleyna Çalışkan'a kim oy atar hocam boşver.
Alıntıları GösterHocam birleşmede twerk yaptı, seveni çıkabilir.
-
quote:
Sa beyler görüşmeyeli nasılsınız, bu sezon nasıl keyifli miÇAĞRI BAŞKAN ARADA ADAM KOVALIYOR & DÖVÜYOR.
HOŞUMUZA GİDİYOR
-
Batuhan Başkan oylamada ikinciliği almış,oyları kullanalım beyler!!! -
Çok şükür genel oylama başladı
Oyumuz Çağrı'ya
-
quote:
Sa beyler görüşmeyeli nasılsınız, bu sezon nasıl keyifli miTolunay Çağrı
Dora Dayı
İlayda Sugar
Batuhan Başkan iyi realite veriyor hocam. 3 Nisan ve 4 Nisan konseyleri Survivor tarihine adını altın harflerle yazdırdı.
-
bu paravanı kim destekliyo bu kadar ya. bot mu basıyonuz.
-
İlayda sultana oy verdik bakalım
beyler anlayan var mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanTolunay Çağrı
Dora Dayı
İlayda Sugar
Batuhan Başkan iyi realite veriyor hocam. 3 Nisan ve 4 Nisan konseyleri Survivor tarihine adını altın harflerle yazdırdı.
Alıntıları Gösterhadi diğerleri tamam da ilayda ne realite veriyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndbeyler anlayan var mi?
Acala lafı aralarında bir şey var veya olabilire mi getiriyor. Bu konuda liderlik Hilmi Cem'deydi ama Poyraz onu geçti. AyRaz, AlPoy, SanPoy, İlPoy, PoyBer, YiğEm, PoySer hatta PoyAbancılar bile var
daha fazla vakit geçmeden takımların karılıp iki yeni takım olması lazım. çünkü takım bilincinin oturması için en az bir 10 gün geçmesi gerekiyor. şu an iki takımın içinde bulunduğu durum buna çok müsait. gönüllülerde çoğunluk olan bir poyraz çetesi var. aleyna k, steven, aleyna ç ve ayşe bunların dışında ama onların da nerede durdukları tam belli değil. ünlüler e hiç girmiyorum. kimin kiminle olduğu bir kaç kişi dışında belli değil.
ve tabi ki hem gönüllüler ünlülere göre çok güçlü, hem de aleyna k poyraz a karşıtlık oluşturamıyor.
batu ve poyraz ın aynı takımda olması gerektiğini düşünüyorum. o zaman sağlam curcunalar çıkabilir.
çağrı ile dora beraber aynı takımda olursa bir şey yapmalarına da gerek kalmaz. sağlam reality boostlarlar. ben dora nın poyraz çetesinden ayrı farklı bir takımda yarışmalarda çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
-
mert allstarı kabul etmiş bu arada beyler. sabah panoramada açıkladılar.
-
Dayı yeğen ikilisi PoyDor, Anlat Bakalım'da bile soytarı ile mağduru kudurtmaya başlamış İyice HikBor'a doğru gidiyorlar.
BEN KEDİ OLMAM,
BEN KEDİ OLMAM
-BATUHAN BAŞKAN -
quote:
Orijinalden alıntı: franz392
Dayı yeğen ikilisi PoyDor, Anlat Bakalım'da bile soytarı ile mağduru kudurtmaya başlamışİyice HikBor'a doğru gidiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ayşe sultanımıza bastık oyumuzu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X