< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1582. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerHarbi ya, bazen Melis atış yaparken kanser oluyorum.
Tenisçi birde, el becerisi falan atışları iyi olması lazım bence.
Bahane üretmesi de ayrı sinir bozucu. Kaybettin işte uzatma. O tarafta oynayıp kazanan da var. Bir de mıy mıy mıy konuşması yok mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 6 Nisan 2021; 22:1:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2
Mağdurhan 3 ödül cezası almışYandık yandık yandık konseyde iyice mağdur olacak
-
dayının niye dişi kırılmış ?
-
Tespitin dibi ya.
Melisin gözlerini açıp kafayı hafif öne eğip mıy mıy konuşuyor çok komik oluyor :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Dişimiz yok dişşiz de kazanırızzz
-DORA DAYI HAHAHAHAHAHA -
quote:
Mağdurhan 3 ödül cezası almışHarbiden bunun için mi ağlamış mağdur falan ama öyle herşeye ağlayacak bir tip gibi değildi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"bu sıralar" derken ne zaman? söyleyin bilelim.
dün 3 kere karşılaşmış. birini ayşe ye kaybetmiş. ikisini, biri final olmak üzere aleyna k ya karşı kazanmış.
çene merve 3 te 3 yapmış. biri aleyna k, biri ayşe, diğeri aleyna ç.
sözlükte böyle bir algı var nedense. melis zayıfları alıyor diye. merve kadar oynamamış hanzo ve aleyna ç ile.
sizin hangi survivor u izlediğinizi anlayamadım ben.
-
Ne zaman Melis çıksa ya Aleyna Ç ile çıkıyor ya da Hanzade ile oynarken görüyorum. Sizin bu sıralar algınız dün ve bugünse bilemiyorum hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Eragone
Oylamada eşitliği Dora dayı lehine bozdum hocam müsterih olunuzÜstün yeğen plaketini hak ettiniz hocam
Gönüllüler de iticiliğin kitabını yazıyorlar. Daha dün Ayşe Dora'ya Melis'i etkile diyor bugün duyar kasıyorlar hele de o Poyraz tikisi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Çöp Adam"bu sıralar" derken ne zaman? söyleyin bilelim.
dün 3 kere karşılaşmış. birini ayşe ye kaybetmiş. ikisini, biri final olmak üzere aleyna k ya karşı kazanmış.
çene merve 3 te 3 yapmış. biri aleyna k, biri ayşe, diğeri aleyna ç.
sözlükte böyle bir algı var nedense. melis zayıfları alıyor diye. merve kadar oynamamış hanzo ve aleyna ç ile.
sizin hangi survivor u izlediğinizi anlayamadım ben.
Melis bugüne ek olarak Pazar Cumartesi ve Perşembe günü 3 kere 2. tur Hanzade'yi aldı ilk tur yenildikten sonra. Algı değil gerçekler. Merve kadar sorumluluk almıyor hep zayıfı kovalıyor. Konu kendisinin 1-2 oyun Hanzade'yi seçmesi de değil hep seçenin kendisi olması. Bugün İlayda ilk tur iyiyken Melis ben kötüyüm oyunda sayı verirsem veriyim diye davranmıyor her zaman zayıfı kendi alma derdinde.
Zaten bu mentaliyle fazla ilerleyemez. Yenilgiye gelemiyor bahane üretme moduna giriyor. Halbuki bugün 0 çekeyim bir şey olmaz yarın toparlarım kafasında değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 6 Nisan 2021; 22:14:55 >
-
Dayım kaybedecek İsmail zennelik yapacak...
"dün" senin bu sıralar algına dahil değilse onu da ben bilemiyorum. veya sen kız güçlüler ile oynadığı zaman izlemiyorsun demek ki. şans diyelim.
dünkü o kritik sayı ve müthiş finalden sonra nasıl "bu sıralar" diyebiliyorsun hayret.
bir ara girip bakarım sizi mi kıracağım. belki de ben kaçırmışımdır. hatta hepsini hızlı hızlı izlerim.
ama kritik sayılar ve finaller ünlülerde genelde melis ten sorulur.
-
quote:
Şimdi de stevan Ayşe’yi götürüyorgerçek mi bu bilgi
-
Bir sayıyla akşam uyusun (İsmail için )
-DORA DAYI
Poyraz: nE iŞtE BU bEN sEnİ TEbrİk eTmİYorUm Kİ iSmaİl xddddd
-
Anladık 9-9 olacak yine
-
Genelde zaten finaller Melis'ten sorulur ama son 1 haftayı ele alırsak Melis hep zayıf kişileri alıyor.
Sadece dün Ayşe ile oynaması bu sıralar iyi olduğu anlamına gelmez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X