o değilde adem'in tedrisatından her sezon 1 mağdur kontenjanı çıkardı o da survivoru bi tık zevkli kılıyordu. bu sezon mağdurhan var ama adem tedrisatından olmadığı o kadar belli ki. mağduriyeti bile beceremiyor |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1520. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Poyraz: Ben seni Hanzade gibi, Merve Aydın gibi görüyorum.
-
-
Sancakayi dinlemek icin alarm kurdum panorama izlicem günaydın herkese
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
DORA DAYI !
-
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Hocam yarın kazanırlarsa ve oylamada İsmail 1 çıkarsa adaylığı düşüyor ve ikincide açıklanıyor ya,o durumda da Sergen söylenir ve gider.Eğer kazanırlar ve Batuhan 1 çıkarsa Sergen yerine Çağrı der gibi.yarın ünlüler kazanırsa ve salı günü ismail 1. gelirse 2. açıklanmayacak çünkü zaten hali hazırda potada biri daha var
-
Dün akşam ki konsey aleynaya çok zarar verdi.Ayşe de karlı çıktı.Abuk subuk işlere girmeyen bir o varmış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: manifaturaci
Arkadaş televizyon alirken araştirayim diye er olarak foruma katılıp bilgi alıp çıkıcaktım. Teğmen olarak survivor başlığında geziyorum şuan. Ne adamlarsınız sizlerle gurur duyuyorum.Hocam ben de askere giderken ön bilgi almak için araştırma yaparken bu forum karşıma çıkmıştı ve üye olmuştum sene 2010 hey gidi günler hey.. O gün bugündür survivor konusundayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün nöbetim vardı kaçtı survivor neler olmuş neler heyt yavrum be
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FB2ACA95A
Dün nöbetim vardı kaçtı survivor neler olmuş neler heyt yavrum beSezonun , açık ara en efsane bölümüydü hocam
acun popcorn yiyerek izledi kesin
Kardeşim panorama da ekşi sözlük falan konuşuluyor yav biz burda o kadar mesai yapıyoruz neden biz konuşulmuyoruz ayıp be
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2
Kardeşim panorama da ekşi sözlük falan konuşuluyor yav biz burda o kadar mesai yapıyoruz neden biz konuşulmuyoruz ayıp beBurayıda takip ediolar hocam gecen sene takip ediolardi
Gunaydinn millet. Çayımı demledim Sancakay’ı bekliyorum
Sancakay canlı yayında Panorama da
Umarim Sancakay bombayi patlatip ortaligi güzel bir karistirir. Eger sadece ''Aleyna yalan soyluyor ben ve Poyraz hakkinda'' demek icin geliyorsa bos muhabbet olur.
Sancakay, Aleyna K'yı patlatırsan SULTAN olursun SULTAN.
-
Anlatırken Öykü gözümde canlandı resmen. Gıcık oldum.
-
burası adnan ziyagilin yalısı değil
Harbiden ya, Sancakay kaldırsın ortalığı da az eğlenelim.
-
yalnız dünkü kaosun reytinge hiç bir katkısı olmamış bizim millet sıkıldı mı ne yaptı acaba survivordan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X