Evet hocam , sonra sancakay da Aleyna K ye demiş ki sen emini yedekte tut ona yürü < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1519. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Herkes ne kadar farklı hocam,
Tek aynı olan Dora dayım
Alıntıları GösterBir Hanzade kaldı hocam Hüseyin formülünden, dayım herkesi kadro dışı bırakarak akbil basıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 4 Nisan 2021; 3:28:13 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetzBurda aşık olmuş hocam
Alıntıları Gösterçekici hatun, hayırlı olsun Reşat'a kuymak gibi yer bu kızı
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetzBir Hanzade kaldı hocam Hüseyin formülünden, dayım herkesi kadro dışı bırakarak akbil basıyor
Alıntıları GösterHanzade dayıya biat etti hocam o da bizden sayılır artık
-
floodu okuyun beyler. dora dayim da islerin icinde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Hocam en son böyle bir şeyi Allstar da görmüştük
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-nd
floodu okuyun beyler. dora dayim da islerin icinde.
https://mobile.twitter.com/shutupbirdd/status/1367429043612770304Efso özetlemişler hocam
okudukça Zihnimde canlandı olaylar survivorun başına gittik valla bire bir böyle olmuştu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çağrı fragmanında ana karakteri elense ne tadı olur ne tuzu inşallah sonuna kadar devam eder
-
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Hocam yarın kazanırlarsa ve oylamada İsmail 1 çıkarsa adaylığı düşüyor ve ikincide açıklanıyor ya,o durumda da Sergen söylenir ve gider.Eğer kazanırlar ve Batuhan 1 çıkarsa Sergen yerine Çağrı der gibi.Doğan gider. Bu hafta Sergen'e oy gelir. Doğan Sergen arka arkaya zaten.
-
-
Teleferik reşat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
EKŞİDEN
kaoslu, aşklı, yalanlı dolanlı, kavgalı, komik, dehşet dolu bir reality show. *
gerçekten her yönüyle inanılmaz bir konsey yaşandı. bütün cepheler birbirine girdi!
isim isim konseyin özeti.
çağrı: "bu ismail denen kedi, batuhan'ın arkasından neler neler söyledi bir bilseniz. batuhan'a küfürü bastı." *
ismail: "dişimizi mi gösterek yani! (2 saniye sonra) çağrı abimden özür diliyorum." *
merve: "batuhan batuhan batuhan!"
doğan: "batuhan demeyelim de cezmi mi diyelim!" *
melis: "ben bilmem, batuhan bilir." *
ilayda: "poyraz biliyor musun, aleyna k sizin bütün sırlarınızı batuhan'a anlatmış. batuhan'a en büyük sensin demiş." *
sergen: "yarın kuş mu yesem, yılan mı yesem, ya da kurbağa mı yesem acaba?" *
batuhan: "çağrı abi, ismail abi, doğan abi! kimse bana çocuk diyemez! herkesin derdi batuhan olmuş. poyraz seninle de görüşeceğiz!" *
poyraz: "aleyna aleyna aleyna! samimiyetsiz, samimiyetsiz, samimiyetsiz! saygı saygı saygı! ben dolduruşa gelmem. ama hanzade ve ilayda derse inanırım." *
aleyna k: "psikopat sancakay poyraz'ı seviyordu. beni potansiyel tehlike olarak görüyordu. 'sen emin ile couple ol, poyraz da bana kalsın' diyordu." *
ayşe: "en güçlü benim, en güzel benim. adada her gün 20 kokonat yiyorum. güzelliğimi buna borçluyum. hiç kilo almıyorum. kelebek gibi uçarım, arı gibi sokarım. en yakın arkadaşım aleyna'dan nefret ediyorum." *
bonus:
dora: "bana ekmek çıkmadı bugün. allah kahretsin." *
steven: "konsey bitiyoru. adaya gidiyoru, çavuşu tokatlıyoru ve sonra yatıyoru." *
reşat: "hızır idi yunus idi, hızır idi yunus idi!" *
berkay: "yarın oyunda yine 3'te 3 yapıp poyraz'dan aferin almalıyım. bu arada sancakay kim amk?" *
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Kaybederlerse 3.aday kim çıkarsa çıksın sms 1.siyle beraber 4 erkek kesin potaya girecek.Batu 1.olursa İsmail-Doğan-Çağrı-Sergen.
Eğer gönüllüler kaybederse hesap yapmaya gerek yok Aleyna Ç gider.
Alıntıları GösterHayır öyle olmuyor eşit oy çıktı İsmail 1 olsa dahi en fazla 3 aday olur. Gönüllüler kaybederse Ünlülerden 2 aday olur tabi İsmail 1.çıkarsa.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X