Hocam birleşme partisinde zorronun telefonunu mu kaçırdılar mı naptılar |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1502. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Hâlâ gülüyorum -
Survivor tarihinin en iyi konseyi bence net :)
-
TOLUNAY- ABDÜLKERİM DURMAZquote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanBeyaz Futbol aromasında konsey ahahahahahhahaha
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Batuhan konuşurken
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Geçen sene Barış'ı tutuyorduk.
Alıntıları Gösterağa hala geceleri final gecesi aklıma geliyor alabilirdik şampiyonluğu allstarda bizde ama
-
Ayşe yi takdir ettim ama aşk işlerine girmemiş bunlar gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saat yarımı geçti daha oylama yapılmadı. Ne konsey be !
-
Buna kimse değinmedi ama çok önemli.quote:
Orijinalden alıntı: Gordon Freedos
İsmail, kardesinden batuhan'a dikkat etmesine dair mesaj almis. Bu konuyu cagri reis ifsaladi ama tek kelime edilmedi. Disardan haber alinmasi ciddi bir sorun degil mi? Daha neler neler soylenmistir.
Bu arada cagri reis durup dururken ifsa etmiyor. Biri saldirirsa karsı atak yapiyor sadece :d
İsmail almış mesajı.
aklıma hala Poyrazda iki kızı neden götürmedi
Aleyna ve Batuhan evlenin
Yalnız bunlar kayıt dışı da konuşmuş.İlayda’nın gönüllüler adasındaki “sen İlayda’ya şunu söylemişsin” muhabbettinden nasıl haberi oldu hemen ? -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Ayşe yi takdir ettim ama aşk işlerine girmemiş bunlar gibiBen de Poyraz'ı takdir ettim adam harem kurabilirken agalarla takilmayi seçmiş
quote:
Orijinalden alıntı: tuğs@n
aklıma hala Poyrazda iki kızı neden götürmediYunus Emre üzülmesin diye olabilir hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Eragone
Duygu Çetinkaya'nın elendigi konseyden sonraki en iyi konsey bu net.bence o konseyden daha iyi hocam.
-
Murat Kosova'nın sesiyle "İşte Survivor bu" halk bunları görmek istiyor işte Acun bey salak saçma engelli düz koşu yarışlarını değil.
Edit: Poyraz denilen karakter animelerdeki gibi harem kurmuş bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalrie Keley -- 4 Nisan 2021; 0:34:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2
Elemelerde LA Aleyna ve poyraz flörtleşmişler belli olduAleyna yürümüş, Poyraz iplememiş bariz
-
POYRAZ GİBİ ALFASI GELMEDİ SURVIVORA HELAL ASLANIM BENİM DAYIMIN YEĞENİ SONUÇTA
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneBen de Poyraz'ı takdir ettim adam harem kurabilirken agalarla takilmayi seçmiş
Alıntıları GösterHocam poyraz bunlardan daha iyisini bulur Sancakay ne gözünü seveyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Poyraz forumu okumuş.quote:
Orijinalden alıntı: MetzHocam birleşme partisinde zorronun telefonunu mu kaçırdılar mı naptılar
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 4 Nisan 2021; 0:34:56 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X