Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1468. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (4 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.626.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14661467146814691470
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Metz

Ama kafalar nasıl güzel.  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• babus0606 B kullanıcısına yanıt
    En özel gününü , evleneceği eşini kendi düğününü alet edene pehlivan denmez , zenne denir dora lafı gediğine sokmuştur...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babus0606

steve insanı ayar ediyor sms alamaz.

Kaypak tabi steve ama sanmıyorum ona da bir drama yapar acun. Merveye yaptı dipteydi yükseldi, Caliskan aynısı ilk baslarda kalayci da öyle yükseldi.
    Hipodromun sahibi hangi atı birinci yapmak isterse odur gerçek olan.

• HANZADE BAŞKANA SAYGI DUYACAKSINIZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalavar benden beter çıktı
  • Bu sezondan bağımsız aklıma takılan bir soru var 2015 All Star'la ilgili.. Serenay'ın elendiği haftanın 2.dokunulmazlık oyununda Serenayla Hakan niye oyuna asılmışlardı? Yani Hakan, oyunun kaybedildiği takdirde Doğukanın aday olacağını biliyordu ve yüksek ihtimalle Doğu elenirdi. Neden oyunun kaybedildiği takdirde Serenay'ın gitmeyeceği kesin olan bir durumda, kazanmak için gerçekten çabalayarak karşıdan Hasanı aday çıkarttırdılar? Bunun cevabını hiçbir yerde bulamıyorum, belki bilen birileri vardır diye buraya sorayım dedim

• Gerrard1903 G kullanıcısına yanıt

Çağrı gitmeden Steve ve Reşat'ı dövse bari , 2 aksiyon izlerdik..

• quote:

Orijinalden alıntı: RedWickle

Bu sezondan bağımsız aklıma takılan bir soru var 2015 All Star'la ilgili.. Serenay'ın elendiği haftanın 2.dokunulmazlık oyununda Serenayla Hakan niye oyuna asılmışlardı? Yani Hakan, oyunun kaybedildiği takdirde Doğukanın aday olacağını biliyordu ve yüksek ihtimalle Doğu elenirdi. Neden oyunun kaybedildiği takdirde Serenay'ın gitmeyeceği kesin olan bir durumda, kazanmak için gerçekten çabalayarak karşıdan Hasanı aday çıkarttırdılar? Bunun cevabını hiçbir yerde bulamıyorum, belki bilen birileri vardır diye buraya sorayım dedim

hakan içten içe serenayın elenmesini istemişti böylece onun smslerini de alacaktı

• poyraz ismail finali olacak. çok net. %65 gibi oyla da poyraz şampiyon.

• funky-nd kullanıcısına yanıt
    Nereden geliyor aklınıza böyle uçuk fikirler.

Dora dayı-Hanzade finali olacak,başından bu yana belli bir şey.
  • Kalavar sakin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 2 Nisan 2021; 20:17:43 >
  •  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
  • funky-nd kullanıcısına yanıt
    Poyraz’ın bakışları yeğenleri temsil ediyor: biz de dayıya böyle hayran hayran bakıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Ama kafalar nasıl güzel.      

Alıntıları Göster

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• OLAYLAR KARIŞMIŞ 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Ayşe michelin reklamındaki beyaz godamana dönmüş
  • Zenneye şimdi haddini Çağrı bildiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 2 Nisan 2021; 22:31:1 >
  • Aaaa! bol kaoslu ada konseyi var.

Her telden olay var da,Batuhan sen ne diyon Allah aşkına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musashi-R -- 2 Nisan 2021; 22:17:39 >
  • Ooooo yarın bu konuya talep olur. Verimli bir konsey olmuş.

• Survivor tarihinin bir yeri en kalmış yarışmacısı mağdurhan, indiren çıkacak mı merak ediyorum 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uhtred Ragnarson -- 2 Nisan 2021; 22:33:1 >
  • 
Sayfa: önceki 14661467146814691470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.