Olması gereken bu ama bizim yarışma basit parkur bol yemekli hale dönüştü son 3 yılda falan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1442. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Melis hanım oyun kaybetmeyi lügatından çıkardı sanırım. Müthiş.
-
+1
-
Biz vurmalı kırmalı oyunları sevmeyiz ama kıracaksak iyi kırarız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Çöp Adamseni mi kıracağım?
okumaktan nefret eden veya anlama sıkıntısı olanlar için şekilli anlatım var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Biz vurmalı kırmalı oyunları sevmeyiz ama kıracaksak iyi kırarız.Düşmanlarına yaptığı gibi, kıramıyor ama çatlatıyor
-
LOSER AYŞE😂 -
ayşe loser olup çıktın iyice
-
ÇÖÖÖÖÖPPPPPP
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir önceki mesajımda yazdıklarımın sağlaması olmuşsun.
beni doğruladığın için teşekkürler El_Dorado_saintbenoit
-
quote:
Orijinalden alıntı: Çöp Adambir önceki mesajımda yazdıklarımın sağlaması olmuşsun.
beni doğruladığın için teşekkürler El_Dorado_saintbenoit
Bir espriden 2 sayfalık anlam çıkarmışsın, şizofrenik hezeyanlarınla Freud'un analizlerinin sağlaması olmuşsun.
-
koca bir sıfırsın çağrı
-
sadece senin için söylemiyorum ama insanlara hakaret etmek espri ile geçiştirilecek bir şey değil. ki okumak ve anlamak ile sıkıntısı olanlar için senin de tercih ettiğin şekilli anlatım var.
sen de bana hakaret ederken daha orijinal olmalısın bence.
-
Adam 3 saydı verdi hocam,nasıl kazansın ünlüler.Bir de ben oynamak istiyorum diyor 2’de 0 yapmışken. -
-
Ünlüler’den Çağrı-İlayda-Öykü 3’lüsünden birisinin gitmesi lazım artık. -
birincilikten sonra havalanmış olabilir. nasılsa gitmeyeceğim kafası. iso veya ziyagil birinci olursa sıkıntı büyük.
-
İsmail olmalı bu hafta,hak etti. -
quote:
Orijinalden alıntı: Çöp Adamsadece senin için söylemiyorum ama insanlara hakaret etmek espri ile geçiştirilecek bir şey değil. ki okumak ve anlamak ile sıkıntısı olanlar için senin de tercih ettiğin şekilli anlatım var.
sen de bana hakaret ederken daha orijinal olmalısın bence.
Ne hakareti, ben sadece ruh bilimine katkılarından dolayı teşekkür edebilirim. Şekilli anlatım content'in kadar orijinal olamadığım için de üzgünüm. Kadına şiddet konusunda çarpık fikirleri olan birinden hakaret, espri dersi almayayım ama o kalsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 30 Mart 2021; 22:35:28 > -
Uğur, şu an çalan müziği duymuyordur umarım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X