çakallar, sırtlanlar |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (138. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Issız adam Larkmı içiyo yoksa sesimi böyle.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Reşat adam ya😅😅💣 -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alpha Centauriaha bende Mağdur Adem'in bu sezonki elemanı kim diyordum
dünyanın virüsü Korona Survivor'un virüsü Koronamağdur
Alıntıları GösterMağdur reisin mesleği oldu bu. Yeni mağdurlar yetiştiriyor. Zaten öğretmenliği de var, iyi eğitiyor öğrencilerini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aleyna tikisine bak İlaydadan istatistik kasmaya çalışıyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Mağdur reisin mesleği oldu bu. Yeni mağdurlar yetiştiriyor. Zaten öğretmenliği de var, iyi eğitiyor öğrencilerini
Alıntıları GösterMağdur Reyiz tam bir virüs her sezona kendi elemanını salıyor ne hikmetse saldıkları final yapıyor
2019 Mağdur Yusuf
2020 Mağdur Barış
2021 muhtemelen Mağdur Batuhan olacak
quote:
Orijinalden alıntı: Alpha CentauriMağdur Reyiz tam bir virüs her sezona kendi elemanını salıyor ne hikmetse saldıkları final yapıyor
2019 Mağdur Yusuf
2020 Mağdur Barış
2021 muhtemelen Mağdur Batuhan olacak
Alıntıları Gösterogeday aşısı ile bu virüse çözüm bulunabilir hocam
-
Acaba diyorum ilk hafta diye mi bu kadar oyun oynatıyorlar herkes potansiyelini göstersin haksız eleme olmasın diye 🤔
Ben el ey de bu tarz atislari sık sık yapıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
Ben el ey de bu tarz atislari sık sık yapıyorumoyunu begendin mi hocam
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03HAYDAAAAAAAA @EthanCarter III
Alıntıları GösterHOAYDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
-
Fransa Survivorinin klasik oyunu bu pek sevdiğim bir oyun değildir bu direkt güçlü olana avantaj sağlıyorquote:
Orijinalden alıntı: ekalfwonsoyunu begendin mi hocam
Alıntıları Göster
Ya bu kadın topçuların alayının profili acayip düşük, değil mi ? Bana mı öyle geliyor acaba ? Biri çıkıp desin ya Allah için. Hepsi çok itici geliyor bana. Hareketler, konuşmalar falan...
-
Exxen Cup'daki oyunun aynısını koymuşlar yine, ilk bölümün 2. Oyunu da Exxen Cup'da vardı. -
Bu Batuhan boşunun sürekli lidermiş gibi kendini göstermeye çalışması o kadar sakil duruyorki 20 yaşında çocuk orada büyüklerin var azıcık sessiz ol bize böyle yarışmacılar değil Yunus Emre Başkan gibi büyüklerine ağabey diyen saygılı insanlar lazım
Katılıyorum hocam -
Çek babam cek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X