< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1351. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Ziyagil köşkünde bayraklar yarıya indirildi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gonca her türlü elendi. -
Ne dedi hocam kaçırdım ben -
AYŞE VE BATU POTADA
Çaleyna güzel giyinebilir, o yüzden 1 hafta daha kalsın. Gonca gitsin.
-
Bihter Ziyagilin kemikleri sızlıyor hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FB2ACA95AZiyagil köşkünde bayraklar yarıya indirildi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi Ayşeye bak bi Batuhana mağdur olacak malzeme buldu ya hayatta kaçırmaz
-
Acun Ters köşeleri sever...
bu Mağdurhan eger bu yarısmayı şampiyon tamamlarsa ülkeye kalan küçücük inancımıda kaybedeceğim harketlerine bakın ya sanki sülalesine sövdüler , bu arada her hafta melise ben kaybedersem beni potaya sokucaklar algısını yapıyor şimdi girdi ya potaya şimdi izleyin yaygarayı
-
Mağdurhan kendi ayağına sıkıyor çok anti edindi olurda finale çıkarsa herkes karşısındakini destekleyecek güya kafası çok çalışıyor ama buna basmamış
Gonca için fazla iddialı bir pota oldu. -
Bir Mayduyhan daha...
Mesajlardan ve mesaj beğenilerinden anladığım kadarıyla, forumda Batuhan'ı tutan 1 kişi bile yok galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Poyraz Hanzade’yi söyleme! Gebertirim!Hanzade aynı elemede 2 kere aday olamıyor hocam
quote:
Orijinalden alıntı: herhangi1ibu Mağdurhan eger bu yarısmayı şampiyon tamamlarsa ülkeye kalan küçücük inancımıda kaybedeceğim harketlerine bakın ya sanki sülalesine sövdüler , bu arada her hafta melise ben kaybedersem beni potaya sokucaklar algısını yapıyor şimdi girdi ya potaya şimdi izleyin yaygarayı
Mümkün değil hocam. Poyraz/Balaban, plase kadınlardan biri. Mağdurhan'ın en iyi ihtimali ikincilik.
-
Mersinaki hoca bu hafta çok ağladı...
quote:
Orijinalden alıntı: uncrowned king
Mesajlardan ve mesaj beğenilerinden anladığım kadarıyla, forumda Batuhan'ı tutan 1 kişi bile yok galiba.Utangaç Batuhancılar var hocam, linç yememek için çaktırmadan övmeye çalışıyorlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: uncrowned kingGEL MURAT CEYLAN GEL, ÇAĞRI ABİN SENİ Bİ DAHA KOVALASIN DA BUNDAN SONRAKİ SMS'TE YİNE 1. OLSUN.
Alıntıları GösterSırada Esat var en sonda da Acun'u kovalayıp şampiyon olacaz 😄😄
senin kalıbına tüküreyim tırsak Mağdurhan harbi koftiden çocukmuşsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X